nevinbulyaman @kelebegim123 ben ilk bebeğimin kız oömasını istiyorum hissinden o yönde ama belkide istediğim için öyle hissediyorumdur bilmiyorum nasip bakalım
kelebegim123 nevinbulyaman bende hep kız hissediyorum ama seninde dediğin gibi belki de kız istiyorum diye öyle hissediyorumdur falan diyorum. Anlımıza ne yazıldıysa o. Sağlıkları yerinde olsun da Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince. Sonuçta o kadar çok kdın var ki evlat sahibi olmak isteyip olamayan. Bazen kendime çok kızıyorum bu konuda. Allah sana aratmadı ne diye cinsiyet konusunu bu kadar kafana takıyorsun diye. Ama insanız işte 🥹🥹
nevinbulyaman @kelebegim123 bende kendime çok kızıyorum heleki çevremde bu kadar çok arkadaşımın isteyipte olmadığını bildiğim halde cinsiyetini kafama taktiğim için çok kızıyorum kendime Biz 6 kız 2 oğlan kardeşiz 6 kızdan sonra oğlanlar geldi annemle babam çok dışlandılar bu konudan dolayı ben bu yüzden de çok istiyorum bi kızım olsun nasip herşey Sağlıklı olsunlarda hiç fark etmiyor 🙏🌸
kelebegim123 nevinbulyaman hepimizin gönlüne göre olsun inşallah 🤲🏻 ben yapılan yorumlara ve biraz araştırmalarıma göre kız bebek düşüncesinden biraz uzaklaştım sanırım erkek benimkisi 🥲
Papatyam02 Kızlar burda bebegım 11 +6 sızce erkege benzıyormu o cıkıntı erkek hıssı verdı doktorum belkı erkk demıstı sımd 16 haftaya gırdık kendını gostermedı bacakları carpraz kapatmıs kızda olabılır dedı sızce
kelebegim123 Papatyam02 erkeğe benzettim ben canım ama çok iyi değilimdir bu konuda kelin ilacı olsa kendine sürermiş 🤣🤣
nevinbulyaman Amin inşallah 🙏 valla bilmiyorum benimde bi çoğu erkeği işaret ediyor gibi tatlı aşermem cildimin parlaması ikilide hcg 50 nin altında çıkması falan bilmiyorum bakalım herşeyin hayırlısı
kelebegim123 nevinbulyaman bacağının arkasından sanki Nub yukarı gibi gözüküyor yanlış görmüyorsam eğer
twobabymomm slann kızınız mi var erkek istiyorsunuz. Benimde bir kızım var birde oğlum.olacak inşallah. 13 de doktor kıza benziyor dedi ama 16 da erkek dediler şu an 23 haftalık