2cock kelebegim123 bana 12 haftalikkn ozel hastanede cok guvendgm bi doktor yuzde 80 kiz dedi 15 ve 16 haftalards devletteki doktorm erkek tahmininde bulundu burdaki herkeste nuba gore kiz dedi suan tam netlk yk gibi ama bnce 15 gibi degisip yukari cikabilior
kelebegim123 2cock oğlumun ki 13 haftalıkken yukarıdaydı 90 derece yukarı bakıyordu Bende tam emin olamıyorum işte değişirse diye 🥲
2cock kelebegim123 bn artk ayrintiliyi beklicm gibi bu sene inanilmaz yanls ogrenen gordm nie boyle oldu anlams deglm
parildayanyildiz2 kelebegim123 detaylıya henüz girmedik ama son gördüğümüzde gösterdi o bölgesini erkekti☺️
nevinbulyaman @kelebegim123 12. Haftada benimde nuba göre kız olma ihtimali var denildi dün erkek gibi denildi bende bekliyorum bakalım nasip ne olacak bende bilmiyorum 🥰🌸
kelebegim123 2cock benim oğlumda çok netti Nub bildiğin yukarı doğruydu ona rağmen doktorum 16. Haftayı bekledi Bunda da imkanı yok öncesinde söylemez ama çok merak ediyorum ve yanılmak istemiyorum 🥲
fgormez kelebegim123 yapay zeka kız demişti böyle bir çizgi de vardı ama yanıldı birkaç haftaya oğluşum doğacak 16-18 de erkek olduğunu öğrendik
slann Rica etsem benimkine de bakar mısınız lütfen özele gidiyorum doktorum 12+4 de kıza benzetti bugün gittim 13+5 yine kız dedi değişebilme ihtimali var mı çünkü bugün hiç ilginlenmedi doktor
emosduygos Bana doktor 3 çizgi var kızlarda olur dedi bacak arası da boştu 11+3 dü bizde kız diye düşündük fetal DNA da erkek çıktı 😅