mervekalkann sarilale123 Aynı durum 😂 akşam mesela kaşarlı tost yedim yanına domates dilimleyip canım hiçbir şey istemedi. Hafif yemek istiyorum ağırlaştım sanki yok yani nefes yetmiyor midem taş gibi oluyor geceleri insanlar gece nasıl yiyor aşeriyor ben özeniyorum şahsen.
sarilale123 mervekalkann aramızda bir hafta var sizinle.bende de durum aynı . Koştur koştur iş yapımışım gibi nefesim.geceleri zaten yiyemiyorum mide ağrısı yapıyor bana. Allah’tan bebeğin kilo alımı iyi
mervekalkann sarilale123 kahvaltı ve Ara öğünü iyi tutuyorum ben o yüzden benimkinin de kilo alımı iyi bende de reflü vardı hamilelikten önce de şimdi iyice nüksetti tabi gaviscon da yaramıyor. Zaten 24. Hafta da 23 ün devamı gibi bir şey cumartesi 25. Haftama giriyorum yine böyle gider herhalde.
sarilale123 mervekalkann valla ara öğün falan yapamıyorum ben, kahvaltıda işte olduğu kadar belkide vitaminler bebekte iyi işe yaradı bilmiyorum..birde gribim bi haftadır iyice iştahım kapandı. Et, sebze yemeye özen gösteriyorum çoğunlukla
yesiimmom sarilale123 Aynıyız maalesef artık insanların sürekli canın ne istiyor ne yapalım ne alalım diye sormalarından sıkıldım istersem ben size söylerim lütfen artık sormayın diye yalvarıyorum resmen. İlk aylarım günde 6 7 kere kusarak geçti zaten yiyemedim şimdi de mide bulantım durdu ama inanılmaz yanıyor midem ve hiçbir şey etki etmiyor o yüzden doğru düzgün yemek yiyemiyorum asla rahatlayamadım çok sinirlerim bozuk😂
sarilale123 yesiimmom magnesie calcine çok iyi geldi benim mideme, bi Dr danışın isterseniz. Benimde öyleydim hep kustum, şimdi iştah kapandı 😁
kvsr1603 sarilale123 bende çok kilolu hamile kaldım 7 kilo verdim hala almadım 19 haftadayım almakda istemiyorum önceki gebeliğim de de 9 kilo verdim son 2 ayımda 5 ini geri aldım doğum yaptım çok rahattı
sarilale123 kvsr1603 5 kiloda muhtemelen bebektir suyudur vs benimde öyle olmuştu. Bende bundada öyle olur inşallah diye bekliyorum ama oğlumda iştahım vardı bunda tamamen kapandı
kvsr1603 sarilale123 aynen oğlumda çok kilo aldım hiç mide bulantısı olmadı 2 kızdı iştah gitti mide bulantısı çoktu şuan yine aynı ama cinsiyet bilmiyoruz daha bakalım
sarilale123 kvsr1603 oo ben bu hamilelikte yaşadığım mide bulantısını kusmayı ömrüm boyunca yaşamamışımdır, o kadar fazlaydı. Belki yine kızdır sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah