mervekalkann aslmoms 20. Haftama kadar bebek önden gidiyordu 20. Haftada gittiğimde haftası eşitlenmişti ve moralim bozulmuştu. 22. Haftada da detaylıda 1 gün geride ölçülmüştü bacak boyu hariç. Nasıl bir hırs yaptıysam ara öğünleri hiç atlamadım meyve tabağı hazırlıyorum kefir içiyorum badem Ceviz kaju kuru meyveler incir vs. yiyorum. 468 gr dan 2 haftada kilosunu 764 gr a çıkardım. İşe yaradığı için bu şekilde devam ediyorum şuanda belki fikir olur 🙏
aslmoms mervekalkann mervekalkann meyve tabağı hazırlıyorum kefir içiyorum badem Ceviz kaju kuru meyveler incir vs. yiyorum. bunları acil dnyeceğim. detaylıya kdr biraz aldırayım bari. Merakla bekliyorum ya bende.
aslmoms NobleMom evet çok çok haklısın :( Ama işte zaten ultrasona girer girmez senin haftanda sıkıntı var öylemiydi ? lafını duyunca cinleniyorum 😅 Zaten kafam karışık ben ne kadarlık hamileyim, üstüne kilosu neye göre anlamıyorum. 18 hafta 218 gr mesela. Birde ben evde çalışıyorum aşırı hareketsizim . Çok kilo alırım diye bekliyordum. Herkeste öyle söyledi.
NobleMom aslmoms Doktorun yaklaşımı kırıcı cidden. Her doktorun kendine göre bi izlem şekli vardır elbet ama geç döllenmeden dolayı olan geriliği hiç kafanıza takmayın 🙏🏻 Benim doktorum hiç bakmazdı ✨🤍
egeemomms aslmoms benim oğlum da geç döllenme ile olmuştu belli bi haftaya kadar gününü yakalamamıştı sonra bi yakaladı bu sefer de gelişimi önde gitmeye başladı. Bende çok kilo almıştım ama çok lüzumsuz yiyordum sonucu böyle oldu🤣🤣
aslmoms egeemomms hahah lüzumsuz ne yedin biraz anlatsana bende yiyeyim 😅 ben hamile kalırken kilo almak istemiyorum diye yırtınıyordum. Şimdi bak ne diyorum
deletedmom43191 aslmoms konusmuyo ve kilo almiyo buyumuyo 😔😔😔 ve yemek yemekten hep kaciyo resmen iskence edip yemek yediriyorum cenesini tutuyorum agzini acsin diye bazen kacmasin diye koltuk yanlarinda falan sıkıstırıyorum
egeemomms aslmoms her akşam sofraya oturduğum da 1 ekmek 🤌🏻🤣🤣 bende çok kilo aldım oğlum da almıştı bak bebeğe kilo aldıran şeyleri söyleyim ben nerdeyse her gün yiyordum muz,kuruyemiş özellikle ceviz, yumurta,meyve,avokado, bunlar çok güzel kilo aldırıyor 🤌🏻
aslmoms deletedmom43191 Geçen öyle bir bebekle karşılaştım. O durumu o zaman anladım. Hatta ben yedirdim. Öğürüp çıkardı çocuk 😢
aslmoms egeemomms bunları hemen eksiksiz ben bir temin edeyim. Kafama takana kdr kilo vermekle uğraşırım daha iyi. Sağlıkla gelsin
bademli_puding aslmoms bilemem tabi ama sanırım kilo almamamk etkiliyor çevremde gördüğüm hep bu yönde bende ikinci gebeliğimde çok kilo almıştım bebekte iki hafta öndeydi doktorum hep kızıyordu çok yiyorsun az ye diye
aslmoms bademli_puding bu gebeliğimde önde diyecek miyim acaba merak ediyorum 😅😅 kızımda demiştim. tam 10 yıl önce.
egeemomms aslmoms ye ye şifa olsun bebişine 😍😍3.814 gram doğdu oğlum bende aldığım kiloyu verdim fazla 5 kilom var sadece🫠
bademli_puding aslmoms kızda önden mi gidiyordun 😅 bende oğlumda önden gidiyordum iki hafta farklı doktora gitmiştim kızmıştı bana sat ı yanlış biliyorsun diyordu 😂 bu gebeliğimde de bir hafta öndeyiz
tahamommy aslmoms eğer ki geç döllenmeyse zaten haftasına yetişmesine gerek yok doktorunuzun adet tarihinizi düzenlemesi ve ileri alması gerek, bebeğin gelişimi olması gereken haftayla uyumluysa kilosu yerindeyse bi sıkıntı olmaz merak etmeyin sizin kilo almanızdan veya almamanızdan çok onun kilosu önemli, haftanız daha erken zaten ilerleyen haftalarda bebişin kilosu size yansımaya başlayacak
gizemli00 aslmoms yok kiz belki bebis alıyordur bende aldığım bir veya iki kg oda verdiğim 8 kgydu daha istahimda artmadı etmedi ama bebek iyi şükür sizde kendinize sıkıntı yapmayin