acelyademir gizemli00 ye kız ben yiyorum amaok değil abartmamak lazım. çikolata da yiyorum afiyet olsun hepimizeee
fatma102 gizemli00 valla canım son haftalara kadar hiç yemiyordum halada yemiyorum ama şu ramazan bayram arası yemedigim kadar tatlı yedim kola içtim kaçamak normalde nefret ederim tatlıdan komadan şimdi kendimi tutamıyorum napicam bilmem 😅
aysegulk07 gizemli00 ben hamilelikten önce de severdim baya hamilelikte azalttım ama arada yiyorum canım istiyor
aslig gizemli00 Gebeliğin sonuna kadar yemedim midem de almıyordu zaten. ama 30. Haftadan sonra iki akşam yedim canım çok çektiği için bol bol baharatlı 😂 aşırıya kaçmadan ye bence nefsin körelir en azından
gizemli00 aslig yok baharatlıyi hamilelikten önce bayilirdum ama şimdi canım sade istiyor nedense 😍😍ah bu bebekler ne fena kız
gizemli00 beautiful_ şuan aklımdan Allah affetsin ama cipsonun sade cipsi değilde rufflesin kini istiyor 🥺🥺napicam simdik normalde İsrail ürünü almam ama
tahamommy gizemli00 çok abartmamak şartıyla hamilelikte kısıtlama yapmaya gerek yok canınız çekiyorsa yiyin bence, ben normalde asla ciğer yiyemeyen bir insandım ama hamileliğimde en çok ciğer istedi canım ve ara ara yiyordum 9 ay az bir zaman değil
gizemli00 bademli_puding 🤣afiyet şifa bal olsun züber alın yiyin diyorlar okey içerik olarak temiz olabilir ama ben ruffles istiyorum 🥲🥲
bademli_puding gizemli00 ya ben herşeyi yiyorum ama aşırıya kaçmamamak kaydıyla bu hamileliğimde fazla kilo almak istemiyorum hamburger de yiyorum pizzada cipste kolada ama sınırlı yiyorum