gizemli00 Kızlar normalde cips den tiksinmistim ama arada canım baharatlı değilde hafif sade cips yemek istiyor yani o yeme isteği gelince bir paket kesmiyor o derece diyebilirim sizde de oluyor mu bu cips aşkı
mrvrm gizemli00 geçenlerde canım acayip baharatlı doritos çekti. Gece yarısı getirden istettim o derece 😅 bir paket bitti bitiyordu baya yedim. Daha da oydu. Şimdi aklıma gelince midem bulanıyor. Bir sefer nefsini öldür bence. Sürekli olmadığı sürece zarar vereceğini düşünmüyorum 😊
hollyymollyy Cips falan yemiyorum ama paketli gıda olarak çikolata yiyorum bende ya :( canım çekiyo. Züber cipslrren yiyebilirsiniz aslında içeriği temiz en azındna
gizemli00 fatmaa51 arada geliyor bı bakmişim tiksinmişim bı bakmişim ki gözüm görmeyecek derecede cips istiyor 😍
mrvrm gizemli00 seninki yine biraz daha masum 😂 ben baharatın yasak olduğu dönemde baharatlı yedim bir de. Şimdiyse yazarken bile midem bulanıyor 🥲
dgngr gizemli00 ben 2 kere yedim kilo yaptı sadece. Züber ye yiyebiliyosan. Baharat konusunda hiç azaltmadım ben ama azaltma diyemem azalt tabi.
ipekmngc gizemli00 çok oluyor belli bir dönem kısıtlamadım kendimi ama bir koca şeyi bitirmeden yedim genelde