atiyeunlu Kızlar konyada özel hastane doğum paketi ücretlerini bilen var mı meram akademi 88.000 dedi
aydera atiyeunlu medicananın paketi yok 70 civarı ssvd daha pahalı sezeryan ve normal doğum için bu bide kurum indirimleri oluyor eşiniz yada siz resmi kurum gibi bir yere bağlı çalışıyorsanız indirimli olabilir mutlaka sorun ayrıca fiyatın üzerine yılın ortasında zam gelme ihtimali de var dendi bana şaka gibi 😂
annebaliii atiyeunlu Ahmet başaran gayet ıyı bı adam seviyorum ben.. akademı çok ucuzdu ne ara 88 cıkmıs ya
atiyeunlu annebaliii ilk gebelik bitanem biraz zor oldu benim yumurta çatlatma iğnesiyle falan baya uğraştık yani
minikolik Çok pahalı fiyatlar paket içeriği ne yani doğum dışında ne var bide hangi doktoru önerirsiniz
Mhanifee Fuunndaaa normal dogum veya sezeryan ve birgun yatış icin 70 bin demişlerdi sizin neden o fiyat çıktı ki. fazladan gün mü kaldınız veya başka işlem mi oldu. merak ettm
aysenurari Kızlar saglik sigortasi yaptirmak daha mantikli degil mi hem zamdan etkilenilmez hemde 86bin civari muayeneleri de karsiliyo dogumu da ? Demir saglik sigortasi sanirim su anki gebeligi dogumu kapsiyormus