bsl Merhabalar bugün sabah ilk idrar ile test yaptım silik çıktı sizce var mıdır bakar mısınız 🥹 [](https://)
bsl turkmenoglu inşaAllah teşekkür ederim canımmm 🌸bugün gidip kan vericem Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ❤️🤲
bsl Sensedim testin markasına hiç dikkat etmedim 3 gün gecikmem olduğu için planlı bişey di zaten yaptım bakalım kan vericem 🌸
Missgod bsl haber ver bize de insl güzel haberlerini alırsın allahım hayalini kurduğun herseyin gerçeğini yasatsın
tubiide bussraaaeewc bugün benimde ikinci dakikada böyle çok silik gözüktü kameraya yansımıyordu camında da çizik vardı gölge mi acaba diyip şüphelendim sonra içini açtım bekledikçe de koyulaştı renkli ama hala silik sizin de mi öyle
Missgod bussraaaeewc çok çok az dilik görünüyor ama çektiğiniz bazen kamerada silik cıkıyor net olmayınca yarın bi daha deneyin bnce koyuşasırsa hemen kan verin
bussraaaeewc bsl üzülmeyin bazen hatalı pozitif çıkabiliyor adet olmadığınız sürece şans hala vardır çok görüyoruz kanda negatif çıkıp bi kaç gün geçtikten sonra pozitif olanları stres yapmayın hakkınızda hayırlısı olsun🌺