ravzanurr_06 sancım 10 dk da bire düşene kadar bekledim 1 bck gün sürdü 1 gün zaten ara ara sancim oldu dayanilmayacak gibi değildi dusumu aldım hazırlandım ertesi sabah uyandığımda sancimin şiddeti artmıştı tekrar sıcak duş yaptım küvete su koydum oturdum 10 dk YouTube den pilates egzersizleri yapmaya calistim dayanilmayacak kadar ağrım olmaya başladı ama 20 dk da bir olduğu için 1 dk dan fazla sürmüyordu dayanmaya çalıştım pilates egzersizleri yaparak koltukta oturduğum yerde zipladim bu arada msjlasiyirdum tlfla knsyrdum ağrım durdukça hastanede zaten asla duramadim 5 6 saat hastanede sancı çektim maalesef acilmami beklediler suyumda gelmedi ebe patlattı anda ben bağırmaya başladım sonra hemen aldılar 18 yaşında yan odamda bir kız vardı o hiç sancı çekmeden bir kerede doğurdu herkesin farklı oluyor.ben sakin kalmaya çalıştım ama son saatlerde tabiki dayanilacak gbi bir sancı değildi çok farklı bir sancı kızım doğduğu anda kuş gbi hafifledim sanki 5 dk önce o sancıları ben çekmemistim.🫶