Yade Kızlar geçen hafta gittiğimde doktor bana plesenta yaşlanmasından bahsetmişti ve bebekte karın bölgesinde 2 hafta gerilik var demişti. Bu hafta gittim 1800 gr olmuş kilosu bi haftada 300 gr almış gerilik 1 haftaya inmiş dedi doktor. Sizin bu haftada kaç kiloydu bebişinİz. Kaç olması gerekiyor acaba ??
Haticecinar Yade dun gittim 31+4 haftamdayim 1.900 kg 42 cm cikti gayet iyi dedi doktorum bence gayet iyi sizinde
Burjucan Yade 30+2 de 1800 dü canım 10 gün gerilik var dedi özel hastaneyle ilgisi yok olayın benimki de özel muayenehane 2 doktora gittim ikisi de aynı şeyi söyledi çünkü 10 gün gerilik var diye
payidar Yade konumdan biliyorsundur. Cok sevindim benim doktorum da bana 1800 dedi kilosu icin ve cok iyi olduğunu söyledi gelişim gerliğim yok sadece plesantam yaşlanmaya başlamış dedi. Sen acaba baska bir doktora felan mı gitsen canım?
dml33 Yade 30da gittim.bn 1700du 1 hafta onden gidiyo dedi 32 oldum yarin kontrol var bilmiorm yani ama iyi kilosu bnce
Haticecinar Yade bazen gerçekten oyle sanirim siz dert etmeyin gayet iyi saglicakla dogsun yavrucaklarimiz🙏
Dimple23 Ben 30.haftada gittim 1650 di ..bence gayet iyi gidiyosunuz...eş yaşlanması ilk bebeğimde vardı 1/2 hafta daha erken aldılar o yüzden
Yade Burjucan 30+6 da 1800 dedi bana bir hafta olmuyor o zaman sizin dediğinize göre de 2 hafta oluyor anlamadım bu işten bişe 🤔
Duruliyaninannesi Burjucan bence doktorla alakalı bisey özel hastaneyle alakası yok ben 31+4 'te gittim kilosu 1.663 gram di ve doktorum bana bundan sonra alıcak kilo dedi hiç korkutmadı böyle bisey de söylemedi senin benden 1 hafta küçükken bile benim bebegimden kiloluymus doktorunu gözden geçir yada başka bi doktora görün derim ben son dakika sezaryen diyorlar insan kötü oluyor tabi normal düşünüyorsan
EmineMnc Bendede var olduğunu söyledi dokturum ama bunun 30. Haftadan sonra normal olabileceğini riskin 30.hafta öncesinde yaşandığını söyledi çok büyük bir sorun değil kadınlarda görülüyor neden başladığını kimse bulamıyor dedi korkulacak birley değil dedi bol su iç süt ve süt ürünleri tüket Allahın izniyle hiçbirşey olmaz
Yade EmineMnc beslenmeye dikkat ediyorum elimden geldiğince. İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım tek istediğim o 🙏🏻
Burjucan Yade canım tek başına kilo birşey ifade etmiyor benim kafa ve boy daha ilerde ona göre karın çevresi zayıf ve 1800 az dedi senin diğer ölçümler daha normaldir o yüzden gerilik 1 haftadır
Yade payidar ne güzel doktorum güzel konuşmuş senin adına bende çok sevindim canım benim. Bende düşünmüyor değilim bakalım araştırma içindeyim şuan mi doktora alışmak bırakmak da zor oluyor 😔
AlyaSu Yade bence gayet iyi kilosu canım 30+1 bugün kontrolüm vardı 1600 gramdı haftasına göre nasıl dedim tam istediğimiz gibi dedi
EmineMnc payidar 30. Haftafa öğrendim ben şuan 32+3üm evreleri olduğunu söyledi daha başlangıç dedi bunun ilerlememesi önemli yediklerine dikkat et dedi korkulcak hiçbirşey yok dedi süt ve süt ürünleri tüket bol bol dedi ki randevumu 6 nisana verdi çok büyük sorun teşkil etse 35.haftamda olacağım doktor randevumda okadar geç çağırmaz ki doktorum 62 yaşında bir bayan sonsuz güvendeyim tecrübelerine
Yade Yenigelin5206 valla anlam veremiyorum bu işin matematiği ne arada 250 gr var sadece. Maşallah bebeğine bu Arada 😇
payidar Yade yani ikimizinde kilosu 1800 ben anlam veremedim. Üzme kendini, en azından bir kerelik iyi bir doktor arayıp ona görünebilirsin 30. Haftadan sonra bakar mı bilmiyorum ama devlette iyi bir doktorada görünebilirsin🌸