ikincianalik Merhaba hanımlar ben en son 6+3 de kalp atışını duymak için gitmiştim Dr a.. sonraki kontrol 11-12. Haftada çağırdı.. çok uzun değil mi ya.. nasıl bekleyeceğim
melekyesilbahar ikincianalik kalp atışını duyduktan sonra beni de ilk 12. Haftada çağırmıştı şimdi 24 haftalığız haftaya yine kontrol var ayda 1 gidiyorum büyüdükçe sıklık artıyor kontrolde
ayseveysel ikincianalik kalp atışı duyduktan sonra herhangi bi sorun yoksa ayda bir çağırıyorlar. 28-29. Haftadan itibaren iki haftada bir 35. Haftadan itibaren haftada bir beim böyle oldu
sara29 ikincianalik heyecandan duramıyorsun eminim. Bendede öyle oldu ikinci gebelik oysaki. Şimdi bıktım desem yeridir.. 2 haftada bir kendi doktoruma gidiyorum, 2 haftada bir yine perinatolojiye gidiyorum. Sıkıldım her seferinde bişey çıkacak diye..
1cey ikincianalik sanırım normal. Sizde bi tuhaflık vesaire sıkıntı olmadığı sürece söylediği süreyi bekleyin, ben 2 hafta önce gittim ama kan değerlerini göstermek için tekrar gideceğim mesela
melekyesilbahar ikincianalik bende çok sabırsızdım 😅 artık iki haftada bir gideceğimiz zamanlara geliyoruz
ikincianalik sara29 ikinci olmasına rağmen hala endişeleniyorum.. çok şükür bir sorun yok ama kötü tecrübeleri olanları da burda okuyorum o zaman daha çok endişeleniyorum
luviluvi ikincianalik bende 6. Haftada kalp atışı duyduktan sonra 3 hafta sonra gel dedi Haftasonu gideceğim
luviluvi ikincianalik evet beklenmesi zor bende 3 haftayı bile zor bekledim.Devlet hastanesine mi gidiyorsunuz
Username06 ikincianalik evet çok uzun benim doktorum 3 haftada bir çağırıyor o bile uzun geliyor bide hissetmediğimiz için sürekli düşünüyoruz iyi mi büyüdü mü diye
merve588 ikincianalik ilk zamanlar 1 ay arayla gidiyordum ayda 1 kez en son 32 de gittim simdi 36. Haftayi bekliyorum sezaryen günü vericek 😅