deletedmom43191 yorgunannis senin kedi cigeri yemeden duramamis cigeri yemis 😅😅😅 ee cigeri gosterip de vermemezlik olmazdi zaten
yorgunannis nurellaaa__ aynuraa0 esiel fatma102 Alya05 hmyr61 damlasv Zehrasan Elisa0110 hilalaselll4 beautiful_ bsrbrkysr184_ melegim91 ikiprensesannesi___ kartanesi___ minikkalbinaneysi anee234 anneoluyorummm103 eslem2121 Melodimm kurkmantosuzmadonna Deleted33000 sevacano pims kelebegim123 bahar616161 tahamommy deletedmom43191 yaseminis Aylaa123 Esra1999 Selim_Alparslan songl_61 Alone Ladybird06 arven000 _kalpatisi Meltemzel takashi ravzanurr_06 Nur_budak masalvepoyrazinnesi sule_ceylan tugce4545 minikmucizem26 rabiatr mira49haso Saimenur sevacano rabia06rabia günaydın kızlar üşenmedim yorum yapan herkesi etiketledim önemli bişey oldu kaçırdığım varsa kusura bakmasın. Bu sabah uyandım kahverengi lekelenmem olmuştu devamı gelirse bişey yok demekki ama gelmezse büyük ihtimalle yerleşme kanaması olabilir çünkü kırmızı değil kahverengi, ya regl olacağım ya da olmayacağım beklemedeyim😶🌫️ dün ne kadar stres yaptıysam artık neysem neyim geleyim demiişş😂 ilk kızımda yerleşme kanaması yaşadım ikincisinde yaşamadım çok belirsiz her şeeyyy😶🌫️😶🌫️
kurkmantosuzmadonna yorgunannis geçen burda kızlardan biri yine böyle olmuştu. Kim hatırlamıyorum ama sonra kan verdi negatif çıktı.
Alone yorgunannis o zaman kocanız pek geri çekilememiş gibi üzgünüm 😆 hayırlı olsun diyelim. Sabah ilk idrarla deneyin bir de daha belirgin çıkar varsa
yorgunannis kurkmantosuzmadonna benim kanda bile negatif çıktı bu son gebelikte ona da güvenemem şimdi🥲
kurkmantosuzmadonna yorgunannis o zaman bir süre bekle tekrar yap. Korunmayı da sağlamlaştır bacım. 😄
Deleted33000 ikiprensesannesi___ he valla ya aynı korkuyu su n yine yaşıyorum bende ama içim rahat bekliyorum reglimi😂😂😂😂
ikiprensesannesi___ Deleted33000 ben garanti olsun diye kocamı yolladım evden bu beni ik ay rahat hissetirir,😀😀🤣
yorgunannis deletedmom43191 vallahi kan verdim 2 3 test yaptım hepsi negatif aradan 10 gün geçti geçmedi gittim doktora 5 haftalıkmışım yani geçen sene oldu bu olaylar😅 şimdi bebem 3 buçuk aylık