masalvepoyrazinnesi eslem2121 gerçekten mi ya bizde bu şekilde korunuyoruz ve adetim gecikti yed buçuk aylık bebeğim var😂
masalvepoyrazinnesi eslem2121 ya neye güvenicez ki artık çok dikkat ediyoruz da bilmiyorum ya olsun cnm rabbim sağlıklı sıhhatli doğmayı kucağına almayı nasip etsin bebisleri çok seviyorum ama diğer bebisim daha küçük 😂
anneoluyorummm103 yorgunannis bende 3,5 ay önce doğum yaptım hala adet olmadım korkumdan test yaptım negatif. Sanırım 6 ay kadar olmamak normalmiş 😅
Deleted33000 ikiprensesannesi___ he valla ya aynı korkuyu su n yine yaşıyorum bende ama içim rahat bekliyorum reglimi😂😂😂😂
yorgunannis nurellaaa__ aynuraa0 esiel fatma102 Alya05 hmyr61 damlasv Zehrasan Elisa0110 hilalaselll4 beautiful_ bsrbrkysr184_ melegim91 ikiprensesannesi___ kartanesi___ minikkalbinaneysi anee234 anneoluyorummm103 eslem2121 Melodimm kurkmantosuzmadonna Deleted33000 sevacano pims kelebegim123 bahar616161 tahamommy deletedmom43191 yaseminis Aylaa123 Esra1999 Selim_Alparslan songl_61 Alone Ladybird06 arven000 _kalpatisi Meltemzel takashi ravzanurr_06 Nur_budak masalvepoyrazinnesi sule_ceylan tugce4545 minikmucizem26 rabiatr mira49haso Saimenur sevacano rabia06rabia günaydın kızlar üşenmedim yorum yapan herkesi etiketledim önemli bişey oldu kaçırdığım varsa kusura bakmasın. Bu sabah uyandım kahverengi lekelenmem olmuştu devamı gelirse bişey yok demekki ama gelmezse büyük ihtimalle yerleşme kanaması olabilir çünkü kırmızı değil kahverengi, ya regl olacağım ya da olmayacağım beklemedeyim😶🌫️ dün ne kadar stres yaptıysam artık neysem neyim geleyim demiişş😂 ilk kızımda yerleşme kanaması yaşadım ikincisinde yaşamadım çok belirsiz her şeeyyy😶🌫️😶🌫️
yorgunannis deletedmom43191 ikiprensesannesi___ melegim91 mira49haso eslem2121 rabiatr minikmucizem26 kurkmantosuzmadonna bsrbrkysr184_ melegim91 kızllaaaaarrrr silik çizgi vaaaarrr😱 kuruma çizgisi deyin lütfen
Alone yorgunannis son gebeliğimi böyle öğrenmiştim 🤣 testin markası ne ? Kimisi yanlış pozitif veriyor. Tekrar bir test alın
anneoluyorummm103 yorgunannis benim testimde 1 saat sonra çıkmıştı çok silikti ve kanda çıktı kuruma olmayabilir yarın sabah tekrar ilk idrarla yap eğer koyulaşırsa vardır
deletedmom43191 yorgunannis senin kedi cigeri yemeden duramamis cigeri yemis 😅😅😅 ee cigeri gosterip de vermemezlik olmazdi zaten