anneyim01 buketdeniz19 hakkımda hayırlısı glm varsa da yoksa da Allah ne zamn nasip edrse artık sağol yorumun için 🥰🌸 28 mart gününe kadar beklemedyim adet olmazsam kan verrm olrsamda yapck bişey yok .
buketdeniz19 anneyim01 rica ederim inşallah vardır Allahım inşallah en kısa sürede nasip eder ya canım
anneyim01 buketdeniz19 amin güzlim benim herkes için hayırlı güzel sonçlr almayı nasip rtsin allahım 🤲🏻☺️🌸
anneyim01 bebegimle_ben glm bişey dicem ama gri değil cizgi hafif pembe yani Eşimde gördü hatta Kuruma olsa öyle olmaz diye düşnyorum tekrarlıcam bakalım sağolasın yorumun içinde çiceğim 🌸🤲🏻☺️
bebegimle_ben anneyim01 evet tekrarla canim bana da at bakariz insallah esinde gorduyse sevinmistir ya insallah sevinciniz bosa gitmesin amin
anneyim01 bebegimle_ben amin Tatlım tekrarlayınca atarım suan testim bitti sipariş verdim Trendyoldan Hem Awox hemde prodoctor mu neydi Erken gebelik İnş iyi cıkar testlerde yanıltmaz
bebegimle_ben anneyim01 insallah canim ikisinide yaparsin sabah idrariyla insallah guzel haberler alirsiniz esinizle
anneyim01 Ozlemmm3535 geçmedi gülm pcos oldugundan 28 mart bat olmazsam tekrarlayım diyorum Aslında var ama asırı silk ben göryorum belki Cekimden bilmyorum ama var cnm hayırlısı Adet olunmadıgı sürece umut var Allahım boş bırkmasın kucaklarımızı ☺️🤲🏻🌼
Ozlemmm3535 anneyim01 hayırlısı olsun hakkımızda canım benim de bugün gecikmemin ikinci günü hala gelen giden yok 🫠
anneyim01 Ozlemmm3535 inş hamileyizdr glm dualaşalım inş ☺️ İçime doguyor bunay senin ayın olcak gbi Test tekrsrlarsan etiketle beni Olrmu
anneyim01 azra19 🥰 var güzelimde kameradan mı cekiş seklimden midr nedir net değil Kuruma değil gri beyaz değil pembe eşim dahi gördü ama bilmyorum Dua et Pozitif olsun hamile olayım artık 2 sene ye dönecem nerdeyse