asmin_12 basak__25 18 mayısta cam ve sakurada bende randevu aldım pakizen banu kılıçoğlu doktorun adı gidip de memnun kalan var mı acaba
asmin_12 Mervenursahh saat 2 de benimde randevum gökhan hocada cok iyiymiş birde barış hoca ama onlara randevu yoktu
yldzz01 asmin_12 baris hoca cok cok iyi bir doktorr herkese tavsiye ederim randevu bulamayanlara ınstgramdan yazarsanız cevap verıp randevu verıyor dırekk brn oyle yapmıstım ıkılı taramada dırek randevu verdı ve kendısı baktıı
asmin_12 Mervenursahh genel olarak asistanları bakıyormuş daha sonra banu hanım da gelip muane ediyormuş inşllah banu hanım yapaar muanemi
Meryem555 Geçen hafta Gökhan bolluk a bende detaylı ultrason için randevu almıştım ama o muayene etmedi başka doktor baktı 21 haftalık ta gitmiştim bebeğin pozisyonundsn dolayı tam bakamadi bir ay içinde tekrar çağırdı
Mervenursahh Meryem555 ben mesai dışı randevu almıştım kendisi baktı çok memnun kaldım inşallah bu sefer yine ona denk gelirim
Meryem555 Mervenursahh bende o doktor için almıştım sanırım sabah erken saatlerde olmuyor o doktor yada o gün öyle denk geldi bana
tugbabykmrlr dilaraonsekiz bakarlar zaten odaya girer girmez detaylı için mi geldin dedi evet dedim geç dediler hemen uzandım
yldzz01 hilaltrgt benim ikili taramaydı 20 dk fazla sürdü detaylıca baktı doktor cınsıyetı merak ettmıstık ona bıle baya zorladı bakmak ıcın memnun kalıcaksınızdır oyle düşünüyorum🥰