yldzz01 byzcvker99 hayirli haberler alin insAlllah 😍sabah saat 10da mrsh uygulamasindan takip edin bakin oyle bulabilirsiniz
byzcvker99 yldzz01 amin teşekkür ederim 🥰detaylı yapılmamaktadır yazıyor ama yapılıyor değil mi ? Siz giderken de öyle yazıyor muydu
yldzz01 byzcvker99 ben giderkende oyle yaziyordu randevu bulamadigim icin aldim mecburen doktorda bakmisti o zaman ben ilk oglumda gittim suan 16 aylikk yani 2 sene oncesi diyim ama bence yine bakar diye dusunuyorum
Meryem555 Abselar merhaba evet gittim çok şükür güzel geçti bebeğin pozisyonundan dolayı sırtını ve kalbini tam inceleyemedi o yüzden 1 ay içinde tekrar gideceğim
Mervenursahh Kızlar gittim perinatolojiye, doktor çok güzel ilgilendi. 11+4 günlüksün ama ultrasonda 12+3 çıkıyor bebek iri gibi dedi ve en önemlisi cinsiyeti tahmin etti. 2 kızdan sonra 29 yaşımda erkek annesi oluyorum 🥰 Sevincimi sizinle paylaşmak istedim 🥰
Mervenursahh egemsev ilk defa gittim çam ve Sakura şehir hastanesinde doçent Ali Gökhan bolluk’a gittim çok memnun kaldım
Mervenursahh egemsev ücretsiz devlet hastanesinde muayene oluyorsun ama aynı özel gibi ilgilendi hoca sağolsun. Çocuğun her yerini sırayla gösterdi bana anlattı. Muayeneyi sürekli konuşarak anlatarak gerçekleştirdi. Ben ilk 2 çocuğumda dünya para verdim özel hastanelere gittim hep muayenelere ama bu hastane evime 5 dk . denemek istedim memnun kaldım. Hoca zaten doçentti . Randevu almak istersen sabah 9.57ye alarm kur tam 10 da girersen randevu düşürürsün canım yoksa randevu bulunmuyor asla. Sen nerde oturuyorsun
egemsev Mervenursahh bende daha çok yeni gebeyim daha önce iki düşüğüm olmuştu bir oğlum var şimdi 5 yaşında biraz gebelik sürecim zorlu geçiyor istanbula da yeni taşındık esenlerde oturuyorum çok yakınımda kadın doğum hastenesi var aslında da emin olamadım hangisine gitmeliyim
Mervenursahh egemsev perinatolojiye gideceksen eğer çam ve Sakura şehit hastanesindeki Ali Gökhan bolluk hocayı tavsiye ederim.
egemsev Mervenursahh burda muayene olduğum doktor kalp atışlarını duyalım seni perinatolojiye yonlendirecegim dedi bakalım öyle bir durum olursa dediğiniz doktora gideceğim bende teşekkür ederim
Mervenursahh egemsev önceki düşüklerden ötürü muhakkak seni kadın doğum doktorundan önce perinatoloji de takip edecektir