hulyakn pims pims teşekkür ederim Pims. 40ina gelmis bir kadinin bu heyecani yasamasi bile mucize gibi. Cok mutlu oldum
melisakucuk hulyakn bende de silik çıktı bir kaç gün içinde netleşti bidaha yapınca gözünüz aydın diyorum şimdiden
hulyakn kumsalyildirim esim de benim kadar heyecanlı. Yalniz gitmemi istemedi. Aksam gidecegiz işten cikinca 😅 yalniz gidersem onun bebegi istemediğini dusunebilirlermis ahhsha
pims hulyakn ben sizin adınıza çok sevindim Anneliğin yaşı yoktur kanda verin güzel haberlerinizi bekliyorum 🥹🌸
busbus9 hulyakn benimde gebelik testim bu şekilde silik çıkmıştı . Şuan 4 aylık hamileyim . Umarım güzel haberler alırsınız 🙏
hmyr61 hulyakn 2 3 güne mi 1 gün sonra çıkıyor genelde niye o kadar geç söylemişler e nabızdan kontrol edin ben kam verdiğim günün ertesi günü öğlen görmüştüm sonuçlarımı genelde 1 gün sonra çıkar
sevgidolubiranne hulyakn Hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah 🌸 bir sürü test yapmışsınız hepsi hatalı olacak değildir 🤗
hayalperi hulyakn bence var artık o kadar testler yalancı pozitif çıkardı ki insan korkuyor da demeye inşallah vardır
hulyakn Sonucumuz geldi. 24.1 🌺 cok erken gebelik saniyorum. Iki gun sonra bir daha test verecegim. Hayirlisiyla yukselecek inşallah. Cok teşekkür ederim beni bugün destekleyip yalniz bırakmadığınız icin 💕
pims hulyakn oy oy maşallah çok çok yeni daha istirahat edin bol bol ilk zamanlar dikkat istiyor sağlıkla gelsin inşallah 🥹🤲🏻🤲🏻