aysaylz Ozlemmm3535 ay mesajların hepsini okudum heyacan yaptım 30 haftalık hamileyim inşallah hamilesinizdir dua ediyorum sizin için 🙏🥰
Ozlemmm3535 aysaylz Allah razı olsun çok teşekkür ederim Rabbim yavrunuzu sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥹💘
serenayyk Ozlemmm3535 Aradınız mı sağlık ocağını? Ben sağlık ocağında kan verdiğimde e nabıza sonuç düşmemişti ertesi gün gidip sorduğumda söylemişlerdi sanırım kendi sistemlerine daha erken düşüyor
Ozlemmm3535 zezenurr hasret_sakar33 serenayyk Meral_63 saziment Kivircikannee anneyim01 azra19 Cimcime30 Maalesef negatif kızlar 😔
hasret_sakar33 Ozlemmm3535 aşkım alllahın izni ile var bence minnoş geliyor hazırlık yapıyor kendine ☺️🥰🙏 tarif ettiğin şeyler aynı arkadaşımda da vardı hata kadın doğum a gitti birşey yok dediler en son çıktı artık adet gecikmesinin 10 küsür gününde
Kivircikannee Ozlemmm3535 hayırlısı olsun canım şimdi sıra adet olmaya çalışmakta doktora git istersen 10 gün geçince
azra19 Ozlemmm3535 Hakkından hayırlısı olsun canım gercekten cok umutlanmıştık 🥹 Ama bu bir son değil hayat bazen bizi düşürür dizlerimiz kanar ama inanarak yeniden ayağa kalkarız sende öyle yapcan eminim bu beta tablosu bir gün kıpkırmızı olacak 🌸🤍✨️😍
superstar_00 Ozlemmm3535 Şöyle düşünün adet süresinde tuhaflık varsa rahim kendini gebeliğe hazırlıyordu kısa sürede mutlu haberi alırsınız inşallah.