Ozlemmm3535 anneyim01 ciddi misinnn kuzum 🥹 ay üzüldüm ya 😔 üzülme kuzum hakkımızda hayırlısı Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inşallah bir dahaki ay olur 🥹🥹
azra19 Ozlemmm3535 e nabıza yonlendıriyo canım ama bız ordan ogrenemıyoruz kı bize laboratuvar sonucları dırekt lazım🤦🏼♀️
Ozlemmm3535 azra19 aynen kuzum en iyisi beklemek hala regli olmadımmm sürekli akıntı hissim var gidiyorum bakıyorum hiçbir şey yok 🤦🏼♀️ bir doluluk var rahimimde ya ay çıksın biran önce 🥹
Ozlemmm3535 zezenurr hasret_sakar33 serenayyk Meral_63 saziment Kivircikannee anneyim01 azra19 Cimcime30 Maalesef negatif kızlar 😔
Nero45 Ozlemmm3535 kolay kolay yorum yapmam ama kendimi gördüm sizde heyecan umut korku herşey Allah gönlündekini kolaylaylıkla güzellikle versin inşallah 🙏🏻 sonucunu merak ediyorum 🌸
Ozlemmm3535 Meral_63 kasıklarda batma göğüs ucumda hassasiyet bir de çok uyuyorum ben bir haftadır normalde eşim işe gittikten sonra hayatta uyumam kafam sürekli yastık arıyor
ikincianalik Canım bu güne kadar hiç yorum yapmadı ama sürekli girip okuyorum postunu rabbim hayırlısıyla kolaylıkla güzel haberler almanı sağlasın amiiin 🤲🏻 çok merak ediyorum bende mutlaka haber ver yarın ara sağlık ocağını
Ozlemmm3535 ikincianalik çok teşekkür ederim Allah razı olsun evet saat 9:00 olsun arayacağım ben de çok merak ediyorum e-Nabızda hiçbir şey yok henüz 🥹🥹
Ozlemmm3535 Nero45 âmin Rabbim herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın çok teşekkür ederim 💘
aysaylz Ozlemmm3535 ay mesajların hepsini okudum heyacan yaptım 30 haftalık hamileyim inşallah hamilesinizdir dua ediyorum sizin için 🙏🥰
Meral_63 Ozlemmm3535 bende aynısı vala kasik batması öyle ki sanki adet olacam o derce akıntı baş ağrısı mide bulantısı hafif oluyur gece Çıkmadı mi sonucun daha
hasret_sakar33 Ozlemmm3535 aşkım alllahın izni ile var bence minnoş geliyor hazırlık yapıyor kendine ☺️🥰🙏 tarif ettiğin şeyler aynı arkadaşımda da vardı hata kadın doğum a gitti birşey yok dediler en son çıktı artık adet gecikmesinin 10 küsür gününde
baharli Ozlemmm3535 bende sizi tanımıyorum ama sürekli takip ediyorum konuşmanızı güzel haberlerini bekliyorum inşallah canım 🥰 gönlüne göre olsun inşallah 🤍