Emelinda SevgibiR başladı canımcım, çok şiddetli değil ama, özelde benim doğumum suniyi serumdan veriyorlar 3 saat oldu
SevgibiR Emelinda jel Mel fıtil fln sürdüler mi geziyon mu yatiyon mu 😍 12 ye kadar doğar heralde bugün inş
Emelinda SevgibiR yok canım daha doğmadı, açıklık 3 cm, suyumu patlattılar bekliyoruz, sancılar fenalaştı tabi :(
Emelinda SevgibiR aynı canım benim de sezaryen oldu, 15 saat sancı çektim, en son doktor bi terslik var artık sezaryen kararı alalım dedi, meğer kanala kafası yamuk girmiş, çok ağrım oldu ameliyat sonrası giremedim bi türlü 😞
SevgibiR Emelinda al işte olacağı oydu senin de aynı olmuş benimki de hem kafası inmedi bekledik hem kakasını yaptı suyum geldi ikincide yeşil aldılar sezeryana azcik üzülüyorum beklesek belki normal olacaktı diye o kadar ağrı çektim ya Deletedmom231 üzülüyorum teselli ver🙄😴
Gulsum50 SevgibiR aynı durum bendede var suan 40+6 dayim herkesin sormasindan hergün yok gelmedi demekden yoruldum daraldim bunaldimmmm. Dogumunuz oldumu cok merak ettim
SevgibiR Gulsum50 doğdu o kadar sancı çektim 6 cm açıklık vardı Kafasi aşağı inmedi suyum da patladı hastanede ikincide yeşil geldi kakasini yapmış dedi Dr acil sezeryana aldılar 10 dkkada spinal moralim bozuluyor şimdi az daha bekleseler belki normal olurdu olmaz mıydı acaba bilmiyorum 😫
Gulsum50 SevgibiR hic üzülme canim az önce dogum hikayeni okudum. Elindne geleninyapmissin. Kendinide bebeginide riske atamazsin. Olsun cok sükür saglikli siniz. Bende bekliyorum hala Rabbim hayirlisini versin cümlemiz icin. Kilosu kacdi bebeginizin. Bende bugün doktora dicem biraz daha bekleyelim diye. 41e kadar bekleriz demislerdi. Ama kilosu en son 3800 dü 4ü gecerde ameliyat derler diye tereddütdeyim
Emelinda SevgibiR benim de aklımda hep o soru, başka doktora gitsem normal olur muydu acaba, şok içinde girdim ameliyata, neye uğradığımı bilemeden bebişim geldi, şimdi de sarılığımız çıktı 😢
SevgibiR Gulsum50 3800 doğdu benim de tam ertesi gün 3600 oldu şişlik indi ödemi fln ama lazım olan doğum kilosu 😂😂 normal olacaksa
Gulsum50 SevgibiR ne yapsam bilemedim acaba desemmi biraz daha beklesek diye. Devlet hastanesimi dedi 41 artilari beklemenizi
Deletedmom231 SevgibiR Yok kız bakamadım hiç foruma Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsiin😍 olsun kuzu yapcak bişey yok öyle yada böyle doğacaktı 🤷♀️