Nefesdunya Bende varım kızlar doğurmayanlarda 🙄 39+6 AMA kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum. Yalancı sancılarm bile gitti 😆 sizde de öyle mi
SevgibiR Nefesdunya ah ah yalancı geliyor benim belime kasigima ama doğum sancısı değil bu 😰 doğum sancısı nasıl onu bile anlamiyom yalanci diye bekleyip bekleyip evde doguruyormusum😰😬
Emelinda SevgibiR haberleşiriz tabi, ben seni de merak ediyorum zaten, hayırlı haberler alırız inşallah ☺️
SevgibiR Emelinda erken yat banyo yap uyu yorulcaz yarın😬 Nefesdunya Deletedmom0909 Deletedmom231 Ben bici bici yapip erkenden yatym kızlar yarin büyük gün bekliyo beni uyuyabilirm inşallah 😴😴😴 iyi geceler
Nefesdunya SevgibiR hahah ben çok sancılandığımda hemen sıcak suya giriyorum. Oradan anlaşılır, 🤣 hepsinde duruyo sancı şimdilik
SevgibiR Emelinda len Sabah gitsnee öğlene kadar anca yatış yapıyorlar ztn ben daha bekliyorm doçe sorcakmislar nasıl yapalım diye
Emelinda SevgibiR belki sabah kendiliğinden gelir hanımefendi diye öğleden sonraya aldım randevuyu, bi de babamız haftaiçi şehir dışında o da yetişsin dedim 🙈 şimdi gidiyoruz bakalım ne olcak 🙄
SelmaDalAlper SevgibiR doktor gel dediyse git tabi 41 olmuştu benimde sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah
SevgibiR Emelinda ben gittim de noldu sabah nst ogleden sonra bidaha nst gircem şimdi ona göre bakacak gezdim yemek yedim tekrar gidiyom 🙄 haber vericem çıkınca size
Emelinda SevgibiR benim yatışım yapıldı canım. Suni almaya başladım. Daha sancı yok. Beklemedeyiz. Sen naptın?
SevgibiR Emelinda al işte olacağı oydu senin de aynı olmuş benimki de hem kafası inmedi bekledik hem kakasını yaptı suyum geldi ikincide yeşil aldılar sezeryana azcik üzülüyorum beklesek belki normal olacaktı diye o kadar ağrı çektim ya Deletedmom231 üzülüyorum teselli ver🙄😴
SevgibiR Emelinda tüh ya beraber dogurcsktik beni pazar yatircakmis hemen sancım gelmeli çabuk çabuk sana yetismem lazım 😬 devlet mi suni nasıl veriliyor serum mu