denizhelensarpberat happyela kız bardaktan bosalır gibi yağıyor şöyle az az çisil çisil yagsa yürürüm 😂
denizhelensarpberat HakanKemal ayyy az kalmış hayırlısylı kucağına alman dileğiyle ins güzel geçer doğumun rahat rahat ☺️
gvnrzz denizhelensarpberat istanbuldayım. Gercekten cok kasvetli havalar. Bide cocugum var parka falan da cıkamıyoruz bahar gelsin bir an önce. 10 gündür belki yagıyodur. Hala daha 10 gün boyunca yagıslı gözüküyor. 🤯
denizhelensarpberat gvnrzz ooo senin ora evet haberlerden duyuyorum zor valla az daha dayan sonra mis gibi en azından deniz kenarınız var gı 😂😂 çıkar gezersin
happyela denizhelensarpberat Oda doğru ara ara çiseliyor sonra hızlanıyor birden 😃 bugün de öyle uyandık bakalım kaç gün sürecek 🙈
denizhelensarpberat HakanKemal normal için düşünmedin mi yoksa doktor mu dedi yoksam sen mi 😂 bende suan düşünüyorum hangisi olsa daha iyi olur diye
HakanKemal denizhelensarpberat ikinci doğumum canım 21 yaşında ilk kızımı sezaryenle aldim kucağıma çatım dar ve 41+2 haftalık doğdu kanala girmemisti o yüzden SSVD istedim bunu ama bu sefer de geçirdiğim kaza yüzünden kalçam çatlak🙈
denizhelensarpberat HakanKemal geçmiş olsun canısı bende korkudan sezaryan düşünüyorum normali yapamam diye benim daha ilk bebişim olacak daha çok var doğuma 5 aycık ama yinede düşünceler içindeyim
HakanKemal denizhelensarpberat spinal anesteziyle oldu doğumum çok rahattim tum sürece gördüm bebegimin yikanmasi giydirilerek varana kadar ilk yürüyüş kimine göre ağrılı geçiyor ama bende öyle olmadı 15 günde iyikestim
sudeli4 denizhelensarpberat Samsundsyız hava çok garip arada bi güneş açıyordu şu 2 gündür oda yok buz gibi bi soğuk yok açıkçası ama inşaın içi kararan bi hava durumu özellikle sabahları sisli oluyor burasıda içimiz ruhumuz daraldım gerçekten
denizhelensarpberat sudeli4 burada öyle işte bacım insan bi evin içinde sıkılır hal alıyor balkona çıkıyorsun oda etrafta bi kimse olmuyor kuş sesi bile olmuyor yağışlı olunca hava kapalı olunca yemeği bile zor yapıyorum valla
denizhelensarpberat HakanKemal kız o kadar alınıyor mu kilo ay ben 48 kiloyla hamile kaldım suan daha doguma 5 ayım var kilom 54 😂😂 doğuma kadar biraz daha alır dururdum diyorum
HakanKemal denizhelensarpberat valla sürekli gorumceme gidip yiyordum yemek evde yiyemiyordum eee başkası yapınca yemegi bir tatlı geliyordu 2 3 tabak yiyordum🤣🤣🤣 şimdi 58le hamile kaldım suan 67 kiloyum boyum 172 o yüzden kilom pek gözükmüyor
denizhelensarpberat HakanKemal iştahlısn masallah o zaman sen 😂 yemekte seçmiyorsun valla iyiymiş ben öyle değilim bazı yemekler mide reflü kramp biseyler yapıyor bana o yüzden seçerek yiyorum 😂 mide krampları eskiden hiç yoktu bebekle birlikte olanlar oldu
denizhelensarpberat neyazsamkii 😂😂 Ocak şubatta durdu durdu martta artık deli gibi yagar 😂 havada anormal
HakanKemal denizhelensarpberat şuan bile yemek yiyemiyorum ama başkasının yaptığı yemegi de affetmiyorum herhalde evde yapılan yemeğin kokusu geliyor ondan tiksiniyorum
neyazsamkii denizhelensarpberat her bölge de maşallah aynı şekilde işin garip yanı böyle havalarda Reflüm daha da artıyor iki güneş göreyim iyi hissediyorum🥲