denizhelensarpberat Şuan Ankara’dan yazıyorum kaç gündür yağmur yağmur bi dışarı çıkıp hava alamadık yahu hamilelik yürüyüşleri yapamadım 😂 her yerde mi böyle yağmurlu çamurlu içim karardı
happyela denizhelensarpberat Ay yağsın kız yağsın bereket bereket 😅 seviyorum ben yağmurlu havaları 😍 Bugün hiç durmadan yağdı neredeyse Ankara da. ama sabrın sonu selamet az kaldı yaz geldi 😅
melegim91 denizhelensarpberat evet cnm Bursa’dayız bayramı ful yağmurlu ve soğuk geçirdik bugünde serindi hava
gvnrzz denizhelensarpberat istanbuldayım. Gercekten cok kasvetli havalar. Bide cocugum var parka falan da cıkamıyoruz bahar gelsin bir an önce. 10 gündür belki yagıyodur. Hala daha 10 gün boyunca yagıslı gözüküyor. 🤯
denizhelensarpberat melisasak35 ay yağsa iyi olur kapalı olunca da hiç çekilmiyor valla sıkıcı ya inan iki dışarı çıkıp yürüme hevesim vardı şimdi gündüz camdan bakasım gelmiyor hahahaha
melisasak35 denizhelensarpberat evet çocuklarla eve kapandık zaten birde hava kapalı iyice daralıyorum dışarı çıksak şansımıza yağmur çiliyo eve girsek duruyo en güzeli uyumak 🤣🤣
denizhelensarpberat happyela kız yagsında arada yürüyüşe çıkıyordum şimdi anca A101 gidip geliyorum hamilelikte başka yere gidemiyorum 😂😂 az bahçede dolanıyordum şimdi o da yok hajajajaj
denizhelensarpberat HakanKemal daha da yağacak işte bu hafta hep böylemiş bereket falan ama fazlası olunca da insan bi bas ağrısı oluyor kız
denizhelensarpberat merveacrtsn ay sorma sorma valla eve kapandım hiç bi yere gidemiyorum bi sıkılıyorum kocam diyor ki napayım sana şimdi diyor yağmur bu illaha hava duzelecek az kaldı diyor jajaja
HakanKemal denizhelensarpberat Valla eşim doğal gazda çalışıyor eve gidene kadar su içinde kalıyor inşallah yagmaz ya üstü başı hep ıslak
denizhelensarpberat HakanKemal abooo valla zor is subaya yağmadı yağmadı genelde Ankara’da zaten mart böyle geçiyor
denizhelensarpberat melegim91 ayhhh valla her yer aynı o zaman insallah bu haftadan sonra düzelirde şöyle bi nefes alırız bacım ya
denizhelensarpberat rosamomy ayyy Sonradan bide buharlaşma oluyor mu Antalya iyi hoşta bazen yağmur yağınca cidden çekilmez hal alıyor gözüm
HakanKemal denizhelensarpberat hı oraları bilmiyorum bizde yeni taşındık ankaraya keçiörendeyiz ama şuan ailemin yanındayım doğum için
denizhelensarpberat HakanKemal Keçiören’de güzelde trafiği sıkıntı ya biz ondan buraya taşındık şimdilik iyi doğumuna ne kadar kaldı ki