fatma102 aselinannesi38_ birşey olmaz Allah’ın izniyle bir yakınım senin gibiydi doğum yaptı maşallah şimdi çocuğu yasitlarini bile geçti 💕
eslem2121 aselinannesi38_ sağlıkla gelsin aşk önemli olan kilo değil benimkinin de kilosu geriydi ama çok şükür şimdi yaşıtkarını yakaladı geçti hatta
deletedmom43191 aselinannesi38_ ikinci oglum 2 kilo dogdu kuveze girmedi ama gelisim geriligi varsa bebek buyudukce sorunlar yasayabilirsin ben yasadim cunku 😔😔
betuldenk aselinannesi38_ benim oğlumda 2375 gr doğdu ve hiç küvezde kalmadı bir gece sonra da eve geçtik içini ferah tut😘
aselinannesi38_ Yazmelegi_ saol canım Allah tazi olsun nasıl mutlu ettin beni bu kelimenle anlatamam rabbimde senin yüzünü güldürsün inşallah teşekkür ederim canimm şuan tek ihtiyacım bebeğimin yanıma gelmesi
Medineklndr aselinannesi38_ Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah oğluna da kavuşacaksın en yakın zamanda içini ferah tut 💞
aselinannesi38_ Medineklndr amin canım inşallah o oda hep bebeklerle dolu allahim hepsini ailesine bağışlasın inşallah 🙏🩵