BusRaa20 kisbebisi vajinal de zor tabi ya o sancıyı çekmek saatlerce insanı mahvediyor ilk zor oluyor bide ikinci kolaydı benim bakalım bu nasıl olacak
BusRaa20 ela1128 ilk zor oluyor gerçekten benim ikinci kolay olmuştu şükür ama açılma sancı olmadan gittim hep ikisinde de o kötü ya hastane de suni çekmek kötü nstye bağlı kalmak falan mahvediyor insanı
ela1128 BusRaa20 evet yaa benimde açılmam hiç yoktu ve sonrasında da çok yavaş ilerledi 24 saat geçmişti hala 1 cmdı
BusRaa20 ela1128 benim ilkinde de çok yavaş ilerledi 3 cm de kaldı ben sancıları dayanamadım sezeryan istedim doktor epidural deneyelim açılmaya da fayda eder dedi denedim 1 saat içinde tam açıklık oldu öylelikle normal doğurdum
BusRaa20 kisbebisi amin canım inşallah Allah hamile olup bebek bekleyen herkese kolaylık versin inşallah 🙏
ela1128 BusRaa20 ne güzel bana da keşke deseydiler hiç yardımcı olmadılar 3 gün aç susuz doğum yapmaya çalıştım şimdi yeniden devlette yapmaktan çok korkuyorum
beautiful_ BusRaa20 sağlıkla gelsin paşa 🩵 bizim 18+4de %90 dedi bakalım Birdahaki gidişimde tekrar sorucam yanılır mı diye korkuyorum 😂
BusRaa20 beautiful_ %90 ne dedi yazmamışsın sanırım canım değişmez heralde ya benim 16 hafta da falan kesindi
mervekalkann BusRaa20 Ben tam tersi olduğunu düşünüyorum. Ne kadar kilo o kadar sorun demek. Sağlıkla gelsin tecrübelisiniz zaten 🌸
BusRaa20 ela1128 inşallah canım devlet bazen sıkıntı oluyor iyiye denk gelsen veya hep gittiğin doktor denk gelse çok iyi de
ela1128 BusRaa20 Allah var ilk doğumumda da kötü bir ebe denk gelmedi ama ben Şireci biliyorum ve yeter artık dayanamıyorum dediğim yerde hani alsın sezeryana beni zorlamasinlar istiyorum