glshhh17 Bebeğin önden gitmesi kesinlikle gebelik şekeri olduğunun göstergesi mi olur? Kilolu bir hamileyim fakat gebelik şekeri ölçümü yaptırmadım ve de gebelik şekeri olduğuna dair hiç bir belirti yok bebek haftası önde gitmesinden başka .doktora her gittiğimde modum düşük çıkıyorum bu yüzden.29. Haftadan sonra önde gitmeye başladı bebek kilosu
dgngr glshhh17 19+4 te 256 gramdı. 2 hafta önceeen gidiyo hala 24 haftalığım. Şeker yüklemesi yapıldı erkenden. Bi sorun çıkmadı. Sıvı miktarı normal.
beyzzsenturkkk glshhh17 ilk kızımda yükleme yaptırmadım gebelik şekeri belirtilerim yoktu şeker bende ne arasın. 2 hafta öndeydi hep iri doğdu genetiğimde iri sülalemiz iri bizim. 2. bebeğimde iri ama suyu fazlaydı bende risk almiyim bi bakalım dedim şekerim yine çıkmadı😄 bu da iri mesela şeker yok
jalepone glshhh17 benim de iki hafta önde gidiyordu şekerde sınırdaydı sonra iki hafta dikkat ettim bebişim de haftası ile uyumlu şeker de çıkmadı
gvnrzz glshhh17 nasıl bebegi geriden gelen varsa sebepsiz haftası ileriden de gidebilir. Sonucta döllenmenin hangi gün oldugunu bile bilmiyoruz adetin ilk gününden hesaplanıyor günü. Erken döllenme gec döllenme olabilir. Ama suyu fazla cıkarsa zaten doktor sekerden süphelenip ister. Benim 10 gün ileridw bebek mesela adet tarihimi değiştirdi. Seker falan demedi
hilalcansu Kesin diyemeyiz ama sekerinize baktırmakta fayda var seker yüklemesi istemiyorsanız hastanede 3 aylık sekerinizi ölctürün
edacyr dgngr hocam 19+4 de 256 gr önden gidiyor mu oluyormuş benimde 19+5 350 gr normal demişti doktorum. 23. haftamda detaylıda başka doktor önden gidiyor dedi
5667 beyzzsenturkkk suyu fazla olunca sıkıntı oluyor mu benim 37+4 şeker yüklemesi yaptırdım normal şeker takibi yapıyorum normal bebek 3 hafta önden gidiyor iri bebek diyorlar bugün kontrolüm var
ebobel glshhh17 doktor bi şey dedi mi benimde suyum fazla ve bebek önden gidiyor çok istiyorum normal doğum olsun bebekte çok zorlamadan sağlıkla doğsun
dgngr edacyr 356 diyecektim yanlış mı demişim. Kusura bakma. 356 ya önden gidiyo demişti. 21 de 609 gram oldu biraz kilolu doğar sadece dedi. Sorun yokmuş
beyzzsenturkkk 5667 kanala girmektr zorluk yaşıyormuş doğum pozisyonu alamıyormuş ya da rahmi erken açıyormuş sudan sebep falan erken doğum oluyormuş bilmiyorum herkes farklı şeyler söylüyor
krizantemmm glshhh17 hayır kesin gebelik şekeri var demek değildir benim ilk çocuğumun hem suyu fazlaydı hemde gelişimi öndeydi gebelik şekeri olabilir denildi yaptırdık testi hiç birşey çıkmadı
atesvesu glshhh17 benim de bebeğim 2 hafta önden gidiyor suyu normal 24.haftada şeker yükleme testi yaptırdım normal çıktı değerlerim , ayrıca evde şeker ölçümü yapıyorum tokluk 130 u geçmiyor sınırı zaten 160 mış
atesvesu glshhh17 ben kendim aldim eczaneden dahiliye doktoru sadece şeker hastalarına rapor çıkararak veriyor
aysct Ben şeker yüklemesi yaptırdım şekerim çıkmadı bebeğim neredeyse 3 hafta önde gidiyor. 38. Haftada sezeryan olacağım 37+1 im. Hem eşimin sülalesi hem benim sülalem yapılı,iri onla ilgili olduğunu düşünüyorum