Daisyy000 hasmom Bende şok oluyorum😂 Bazen bi işle uğraşırken yanima gelip sırtımı sıvazlıyor ‘ Anne sana maşallah’ diyor 😂 2.5 yaşında bu bilmişlik nereden geliyor 😂
hasmom Daisyy000 Maşallah ya 🧿 benim ki de sürekli seni seviyorum sürekli seni öpesim geliyor diyor işimin arasında bi gün geldi yanıma annem seni seviyorum sürekli öpmek istiyorum seni diyor işmi yapayım öpücüklü vereyim kaça bölüneyim bilemiyorum 😅😅😅
hasmom Daisyy000 evet ama bunu bazen olur olmadık yerde yapıyor öpücük şimdi veremem diyince küsüyor bi de öpücük için küsülür mü ya 😅😅😅
egeemomms hasmom ben bi işle meşgul olduğum zaman; anneeee annneeeee annnneeeeee akşama kadar 500 kere duyuyorum🤣🤣
hasmom egeemomms favori kelime Annneee kesinlikle bazen cevap verdiğinde sana cevap vermiyolar ya Off deli oluyorum 😅😅😅
egeemomms hasmom oğlum 3 yaşına girecek anne demeyi daha 2-3 ay an önce öğrendi o yüzden her dediğinde cevap vermek zorundayım ahahahahhh🤣🤣🤣
3kedili2bebekli hasmom anneeee, anneeee geeeel, anneeeee seeeen yap, nedeen bitmiyor bu dongudegim resmen iki bebeyle 😂
3kedili2bebekli hasmom teşekkürler oluyor valla ya alıştım ben sadece akşamları pertim çıkmış oluyor 😂
hasmom egeemomms Hahahahah😅😅 Esra teyzemi haha çok iyi yaa 😅😅 bu arada benim de isimim hasret memnun oldum 😅🤗
egeemomms hasmom yazın parktaki çocuklar Esra teyze diye peşimde dolanıyordu onlardan öğrenmişti sıpa🤣 bende memnun oldum canım🫂💖