ARYa143 Elisa0110 ya böyle kenarı ahşap düz anne yanı yatak gibi, senin yatakla birleşiyo ama çevresi var hani başta o şekilde, sonra çekyat gibi açılıyo sadece yatağını değişiypsun Dur bulursam atayım anlatamadım😂😂😂
Elisa0110 hasmom kız dur korkutma beni ya 😂😂bu gece büyük Bi operasyonla bütün eksikleri tamamlamalıyım 🤭🤭
hasmom Elisa0110 aşkım kork diye söylemedim ama farkına var kendine gel ve eksiklerini tamamla vakit operasyon vaktidir 😅😅😅
Elisa0110 ARYa143 güzelmiş evet ama yerim yok buna canım anne yanını bile en küçüğünden seçmeye çalışıyorum
Elisa0110 beautiful_ güzel ama düşün düştüm bunu da ama ilerde küçük olur anne yanı oyun parkı da oluyor yaa onun için cazip geliyor bana
Herseydenbiktim Elisa0110 Kendini sıkma askim emin ol alacaksın birkaç hafta sonra aldıkların bile küçük gelecek az öz yap ilk 3 aylik sonra çabucak büyüyorlar
Elisa0110 Herseydenbiktim aslında kıyafet o yüzden çok almadım biliyor musun hani duruma göre alırım deidm
hasmom @Elisa0110 savaş sayılır çünkü terazi burcusun 😅😅😅 destur hazeki sultan Süleyman hazretleri 😅😅