busra34__ cansu2306 bugün 5 saat uyumadı nerdeyse ara ara uyudu uyandı kısa sürdü sancısı oluyor geri uyanıyor 😓çok ağlıyor masaj vs damla etki etmedi
cansu2306 busra34__ benimkide aynı 12 den beri uyanik hala uyumadi kısa kısa uyudu topsalan 1 saat etmiştir nasi dayanıyor uykusuz luga anlamiyorim
Herseydenbiktim busra34__ Anladım hayatim, 3 aydan sonra gaz azalıyor biraz daha sabret ama emme sorununu bilmiyorum kusura bakma cevaplayamadım🙏🏻💖🥺
busra34__ aprilbaby mamayı en başıdnan beri içiyor aslında ektrsa anne sütünü sonradan emmeye başladı benim sütümden böyle çok sancılanıyor
busra34__ kayamel erken doğdu sarılık geçirdi sütüm yoktu mecbur mama verdik şuan da az sütüm ama emziriyorum çekemiyor tam o yüzden mama da veriyorum aç kalmasın diye sarılığı yükseliyor
aprilbaby busra34__ o zaman sen gaz yapıcı yiyecekler yememeye üşütmemeye çalış bakalım faydası olacak mı canım
Deleted33000 busra34__ evet canım gaz damlaları bir haftada ancak etkisini gösteriyor belki faydası olur bebişe
leylalin bebeğinizindoktoru isimli Instagram sayfasında 29 aralikta paylaşılan reels var orada tutulması gereken pozisyon ve masaj tekniklerini gösteriyor onu deneyin inşallah işe yarar.