nur1124 Ozlemmm3535 bu Ara benimde öyle miğdem ara sıra kotü okuyor bide nereye kafamı koysam uyuyup kalıyorum birden halsizleşiyorum
Mrvll nur1124 anladımm . Birde benim iştahım çok açık yaa ılk defa böyle bır doyumsuz açlık yaşıyorum dıyebılırım. Umarım bunlar da erken belırtılerdır. İlk hamıleligımde hıc kusmamıstım umarım bunda da böyle olur , hepimizin tabi🙏🏻
nur1124 Mrvll ben 3çü gebeliği de 52 kiloyla gebe kaldım 32 kiloya kadar düştüm iki çeşit miğde bulantısı ilacı kullanıyordum ben
cihangiri @“Mrvll”#p39836101nenim bat 27 dün hamile olduğumu öğrendim beta biraz düşük inşallah yükselir cuma tekrar kan verecek yükseliyormu onu takip edicez
nur1124 _gecekusu bi önceki yaptığım gölge gibiydi pembeye dönmeye başlamış gidip Kan da vermedim daha garanti olsun diye bekliyorum
_gecekusu nur1124 bekle canım o zaman adetin gecikince garanti gider kan verirsin hayırlı olsun şimdiden 🌸🌸
Annebloggeroldum 29 Mart benimde belirtilerini sonuna kadar yaşadığım bir ay erken gebelik testi yaptım negatif çıktı randevum vardı beta hcg de olumsuz yine üzüldüğüm bir ay oldu.
Mrvll Annebloggeroldum yani aslında hiç umutlanmadan renk gecıkmesını beklemek lazım. Bazı belirtiler de psikolojik…