jdjjdj Merhaba 6+3 haftalık gebeyim dun çok hafif akıntıyla birlikte kan geldi gece de kahverengi şeklindeydi doktora gittim sabah doktor kese alanında kan gözükmüyor bebekte yerleşmiş dedi şimdi tuvalete gittim tam kan geliyor sizce normalmi
Rabiademir23 jdjjdj normalde olabilir benim 13 haftalık geçen hafta kanamam oldu progestan kullanıyorum doktora git sen yine
jdjjdj svaroglu kanama hala devam ediyor dün gittiğim doktor bebek kesede dedi bugün ise gittiğimde doktor bebek falan görmüyorum dedi kanama içinde birşey yapamam dedi bekliyorum
jdjjdj askarhandan gittiğim doktor bebek ve kalp atışı görmediği için bir şey yapamam dedi eve göderdi yarın tekrar doktoruma gidecegim bakalım o ne diyecek
alynaca jdjjdj başka doktora gidin ihmal etmeyin yarına kadar rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin🌸
jdjjdj orhismommmmmm gittim bugün ama bebek kesede olmadığı için birşey yapmadılar eve git 1 hafta sonra tekrar gel dedi
orhismommmmmm jdjjdj ya ama belki görememişlerdir 1 hafta durmaz ki düşük olur ihmal etme farklı hastaneye git özele git
jdjjdj Rabiademir23 benim başıma ilk defa böyle birşey geldi 10 aylık bebeğim var ondada riskim vardı ama kanamam falan hiç olmadı
jdjjdj alynaca yarın gideceğim inşallah acilede gittim hiç bir şey yapmıyor bebek olmadığı için bügun ki doktor düşük yaparsanda yap dedi bana
Rabiademir23 jdjjdj acilde devlette ilgilenmiyorlar ya inanın bıktım devletten mecbur bırakıyorlar devlete gitmeyi ama eziyet
melegim91 jdjjdj Bu acilde ki nöbetçi doktorlar çok acımasız oluyor ya insan boşuna katil olmuyor dedirtiyorlar… Hayırlısı olsun canım inşâallah bebiş iyidir bizide haberdar et yarın
jdjjdj Rabiademir23 gideceğim ama bebek olmadığı için bir şey yapmıyor işte bebek olsa iğne ilaç vericem dedi ama yok o yüzden birşey yapamıyorum dedi düşük yaparsanda yap dedi
jdjjdj Rabiademir23 valla öyle pazartesiden beri kanamam ve ağrım var gittim bir şey yapamıyoruz diyolar
ilkgozagrimhavinim jdjjdj olur mu canım öyle şey.. Benim 5.haftada oluk oluk kanla doktoruma gittim. Bebek gözükmüyodu o haftada malum. Ama yineden acil progestan başlattı. 2 doz iğne arkasından sabah akşam fitil şeklinde. Bebeği görmese bile başlattı yani. 12.haftaya kadarda kullandım.