Sinerjik Bazılarında 2 gunde yuzde 200 den fazla artis bazılarında ise yuzde 50 60 artis oluyor. Sayısız ornege denk geldim bununla ilgili. Sizin de 2.gun yuzde 60 sonrasi 2 kat artmis sekliyle dusununc bile olumsuz senaryo yok moralini yüksek tut bakalim guzel haberler alirsin insallah 🌷
Melike3506 Ayse_3065 2 katı artmamış ama %60 dan fazla artmış yani şuan için artış iyi görünüyor olumsuz bir şey denmez
ikincikezannelikmi Bence de artış oranı sağlıksız denecek gibi değil sabırla sakinlik dua olumlu düşünme ile gidişatı takip edin stres üzüntü kesinlikle şu an bebeğe iyi gelecek son şey hayırla tutunsun büyüsün sağlıkla kucağınıza alın inşallah, iyi düşünün lütfen 🌸🌸
Anneolucamm Ayse_3065 Kendini strese sokma bu daha çok etkiler bebeği sen sakin kal çok kişi bu şekilde artış görüp bebeğine kavuştu Rabbim ne yazdıysa o sakin ol lütfen
Anneolucamm Ayse_3065 farklı yerler verdiysen ondan da kaynaklanır en son kanı nerede verdiysen sonraki kanı da orada ver ben devlet hastanesinde aynı gün hem acilde hem de poliklinikte verdim onda bile referans farkı çıktı aynı yer kanını o yüzden sorun yaşamışsın
minigiminannesi03 Ayse_3065 bide sürekli aynı yerde kan vermeni öneririm başka laboratuvar başka çıkabiliyor canım 25 inde ver anlarsın yükselip yukselmedigini
Ayse_3065 minigiminannesi03 doktorum yarın istedi.ilk özelde vermiştim ikinciyi sağlık ocağında yarın bir daha özele gidecem