esecenegi Kızlar bugün hamile olduğumu öğrendim :)) ilki ozelde yapmıştım ama bu sefer devlet istiyorum gittiniginiz memnun olduğunuz hastane doktor önerilerine açığım şimdiden çok teşekkürler
flz3576 esecenegi merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin ben Ege Üniversitesi hastanesine gidiyorum memnunum sabit doktor bakmıyor 2 oda var doktorlar değişiyor sürekli ama herşeyi detaylı bakıyorlar o yönü iyi
humaakusu esecenegi ben şehir Hastanesine gidicem daha gitmedim nasıldır bilmiyorum ama doğum için Buca Seyfi Demirsoy düşünüyorum iyi diyorlar oraya yine de iyice araştırcam tabiki. Yorumlara bende bakıyım fikir sahibi olmak için
pablola esecenegi hayırlısı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah ☘️ Buca seyfi demirsoya halit yavuz vidinliye gidiyorum gayet memnunum çok tatlı ve ilgili tavsiye üzerine gitmiştim çok memnun kaldım 💕
akbltsvda Merhabalar bucada seyfi demirsoya gidiyorum. Özge işcan doktorum. 2. Hamileligimde de onu tercih ediyorum. Cok tatli bir hanimefendi kendisi☺️tavsiye ederim yani
esecenegi akbltsvda çok teşekkür ederim, ilki orda doğum yaptınız sanırım sezeryan olduysa süreç nasıldı hani doğumdan sonra emzirmek için destek vs oldular mi
sevdakalin Bnde izmirdeyim Çiğli araştırmada ikinci oğlumu sezeryanla doğum ettim çok memnun kaldım doktor ismi Nuray alır üçüncüye hamileyim yine oraya gidiyorum inşallah Allah’ın izniyle yine orda yapmak istiyorum 🥲
eloenoebo sevdakalin Merhabalar ben de Çiğli araştırmaya gidiyorum Irmak Hanım’a Sezeryan doğumunuzu hakkında biraz Bizi Bilgilendirir misiniz süreç nasıldı Ben de Devlet Hastanesi’nde yapmayı düşünüyorum Daha önce özelde yapmıştım
esecenegi sevdakalin hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah çok teşekkür ederim ama bana baya uzak kalıyor yine de çok teşekkür ederim
sevdakalin eloenoebo benim on yıl önceydi ben orada doğum etmiştim sezaryenle yani doktorları olsun hemşireler olsun çok iyiydi çok memnun kaldım güzel ve temiz hastane ben çok beğeniyorum orayı üç aylık hamileyim şu an ordatedavi görüyorum Bnde doktorumdan çok memnunum😊
esecenegi flz3576 çok teşekkür ederim, amin hepimizi ki inşallah. Onu da araştırayım doğuma da mı hangisi denk gelirse giriyor acaba nasıl oluyor odalar vs
esecenegi humaakusu evet insanın kafası karışıyor dmi, ya aslında ben çok araştırmadan önce hep şehir isterim filan diyordum hani daha hamile degilkende ama biraz araştırdım çok kötü yorumlar var korktum açıkçası biraz vazgeçtim
rvsss humaakusu bence kötü dolum için gtme ben orada kontrollere gittim hep ama doğumu şehir hastanesi nde yapcağım
esecenegi pablola aminn teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insallahh, Allah razı olsun herkes bir sürü doktor yazmış bebişim için en hayırlısı hangisiyse onu seçerim inşallah ☺️
akbltsvda esecenegi orda dogurmadim malsff🥲 bazi durumlardan oturu tepecikte yapmak zorunda kaldim. Normal dogum. Sezeryan hakkında bir bilgim yok malsff
humaakusu esecenegi bende yorumlarından dolayı çekinmiştim ama her hastanede aynı yorumlar insan napıcağını bilmiyor ya