Ozlemmm3535 Cadoloz inşallah canım nerede varsa herkes müjdeli haberi alsın inşallah en kısa zamanda bu ay çok fazla hamile haberi aldım 26 yılında en çok hamile kalınan aymış Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasın inşallah vardır 🥹
hayalperi Ozlemmm3535 inşallah pozitif çıkar kendinizi direk pozitife odaklanmayın Allah korusun negatif çıkarsa üzülürsünüz inşallah pozitif tir 🤲🏻
pims Ozlemmm3535 ben sizin ümidinizi ve inancınızı çok sevdim Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur . bende sizden güzel haber bekliyorum bu ay olmasa diğer ay 🥹🤲🏻🌸
Ozlemmm3535 Cimcime30 çokk heyecanlı kuzum ya bir yandan korkuyorum bir yandan heyecandan ağlamak istiyorum
Ozlemmm3535 hayalperi iki yıldır o kadar çok üzülüyorum ki inanın artık nötr oldum 5 dakika ağlayıp susuyorum 🥲
Ozlemmm3535 emine136 canım o ovülasyon testi mi yoksa gebelik testi mi eğer gebelik testi ise hafif bir gölge var gibi
emine136 Ozlemmm3535 hamilelik testi bu gün yaptım bende senin gibi beklıyorum işte inşallah bu gün hamile olduğunu öğrenirsin😍
hasret_sakar33 Ozlemmm3535 gönderiyi yeni gördüm hepsinide okudum normalde çok girip okuyamam ama denk geldin rabbim gönlüne göre versin İnşalah o pozitifi bugün burda hepimiz görürürz heyecanla testini bekliyorum ☺️🥰
Sezei Ozlemmm3535 ayyyyyy çok heyecanlandım aşkım sana hep dua ettim bir ara konuşuyorduk inşallah o gün bugündür çok istiyorum senden güzel haber almayı bekliyorum burada içime bi an pozitif göreceksin gibi bir his doğdu 🥹♥️♥️♥️
Ozlemmm3535 Sezei ayyy inşallah canım ya çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥹