minnosss58 jalepone haftamız aynı benimki 2230 gram nasıl kilo aldircam kafama çok takıyorum siz neler tüketiyorsanız acaba
jalepone minnosss58 takma kafana ya inanki değişiyor ben en başından beri midem hiç bulanmadı güzel yiyorum onun da avantajı var galiba hatta bir ara iki hafta öndeydi bebek hoca dikkat et dedi o ara meyve çok yiyordum sütle birlikte de kurusunu da ayrıca çok yiyordum onlar çok aldırdı . Hoca öyle deyince bıraktım bunları yemeyi tahıllı ekmeye geçtim işte sabahları pekmez felan yiyordum bıraktım haftası ile uyumlu deyince yeniden yemeğe başladım bunları şimdi tekrar yiyorum ha bir de kuruyemiş bir kase yiyordum bunlar aldırıyor galiba
eylulahsenn mucizem2geliyor ya aynı durum benimde başıma geldi. 3160 gr dı . Bu hafta 3200 dedi. Dedim gelişmemiş mi niye kilo almamış bu 😀 küçücük ekran üstelik siyah beyaz dedi. Fazlada olabilir az da olabilir kilosu benim tartmama göre dedi. İkna oldum
jalepone minnosss58 akşam meyvesi büyütüyor 9 10 gibi yeriz hep biz meyvelerimizi onu bırakınca çocuğum da yanakları erimiş doktor öyle dedi 😂 akşam yersen daha hızlı alıyor inallah alır ye de gör bak 😂
meltemmustafa 36 haftalık 2900dü bebeğim, dün gittim 37.haftadayım 2700 dedi bence makineler yanlış, ölçüyor ve haftaya doğumum var
Fatmanur_0416 almakay bana 39 da 3.800 dediler bende normal nasıl yaparım diyordum bebeğin pozisyonu yüzünden acil sezaryen oldum 3.500 doğdu ultrasonda yanılma payı var canım
Ekonomist28- alya_beren65 canım bir önceki kontrolünüz kaçıncı haftaydı ve bebek o zaman kaç kiloydu? Benim kızım 33 haftalık gittik 2350 gr dedi doktor iyi dedi ama ne zaman daha hızlı kilo almaya başlayacak onu merak ediyorum..