Anonym666 Selam kizlar, Bu sürecin icinde olan biri olarak deneyimlerinizi merak ediyorum, kacinci seferde tutu? Olumlu hikayelerinizi paylasirmisiniz benimle.. umut olsun biraz bana 🥹
tatlibiri Anonym666 bende tüp Bebek sürecindeyim ama şuan vitamin vs alıyorum demirin vs beklemedeyim şuan adetim bir dahaki adet olunca gideceğim hakkımızda hayrlısı
ikizannezi Anonym666 canım benimde 12 yıl olmadı 2. Denemede tuttu çok şükür ikizlerim var 18. Aylarında hamile olduğumu öğrendim kendiliğinden oldu şuan 5 aylık hamileyim gerçekten stres etkiliyormuş hakkında hayırlısı
-Cennetkusuannesi- Anonym666 bende sürecin içindeyim ilk deneme pozitifti ama kimyasal gebelik oluştu ikincisi nasipse nisan ayında olucam inşallah olumlu sonuçlar alırız
Gks_01 Anonym666 amh ım düşüktü opuda 4 yumurta toplandı 3 ü 5. Güne gitti ve donduruldu . 2 ay sonra transfer için gittim 1 tanesi transfer edildi ve çok şükür tuttu 😊 ben genel olarak nötr kalmaya çalıştım kimse bana hasta gibi davranmasın sürekli bana hatırlatmasın belirti aramamak istedim iyiki de öyle yapmışım en azından daha rahat bi 12 gün geçirdim . Yarın 25 haftalık olacak bu sürece başlarken Allahım sonu güzel olsun sonucu güzel olsun diye hep dua etmiştim
twinmoms34 Merhaba canım.İlk denemede tuttu.5 yıllık evliyim.2yıl istedik ama olmadı.Keşke direkt tüp bebek yaptırsaymışım diyorum.Psikolojimi bu kadar yormasaydım
Anonym666 twinmoms34 inanirim canim bende 7 yillik evliyim 6 senesi vajinismusla gecti sonra yendim bu durumu dedm 6 ay dogal denedik olmadi .. daha fazla stress yapmamak adina bu yola karar verdik, rabbim yüzümüzü kara cikarmasin 🥹
hclsr Merhaba, 15 yıllık evliyim ve 3. Denememde çok şükür olumlu sonuçlar aldık. Şuan 15+4 haftalık hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸
Anonym666 hclsr MasAllah rabbim sag saglim kavusmayi da nasip eylesin ☺️ bak buda cok rahatlati beni yani ilk‘i tutmasa hemen pes etmemem gerektigini göstermis oldun bana Allah razi olsun 🫶
Anonym666 tatlibiri canm ben avrupadaym özel bi doktora gidiyorum hastane tarzi degil adam bu islemi yalniz basina yapiyor ama cok bilindik biri bu konuda ☺️ suan verdigi ilaclari kullaniyorum ve gonal f ignemi her sabah vuruluyorum ☺️ Bugün de randevum var yumurtalarim gelismismi diye bakilacak ☺️ Ama sunu söyliyim evet piskolojik biraz zor ama sürecin kendisi aslinda kolay hic stresse girme derim ☺️
hclsr Anonym666 Amin inşallah 🤲🏻 Pes etmek yok herşeyin bir vakti zamanı var tabi Allah isterse olacak ama burada senin çabanda önemli hepimiz bir imtihandayız ve süreçte sabırla imtihan oluyoruz Rabbim yardımcımız olsun.🤲🏻🌸
Anonym666 hclsr amin insAllah, meger evlat sahibi olamamak nekadar büyük bi imtihanmis… rabbim büyük ama ol der ve olur buna sıgınıyorum
Anonym666 ikizannezi masAllah ya 😍 galiba zaten en önemli olay kafada bitirmek stress yapmamakdan basliyor .. ben bunu dogal yola denerken basaramadim yalan yok 😐
Anonym666 -Cennetkusuannesi- insALLAH Rabbim bu yolda olan bizlerin yüzüne gülecekdir elbet inaniyorum…
krblt_ dozkaraca şuan -Cennetkusuannesi- benmde ilk denemem tutu 150 sonra 400 çıktı kimyasal olduğunu nasıl anladınız