nevinbulyaman Geçen perşembe 12+4 te doktor öngörüm kız defi bende kızım olmasını istiyorum ama benim yüzümde ne bir leke ne sivilcelerden aksine dahada parladı yüzüm kim görse hamilelik güzelleştir miş dahada kesin erkek diyip duruyorlar varmı böyle bişi 😅😂
3oglanannnesi nevinbulyaman leke sivilce değiş ama erkekte benim cilt tonum eşitti yüzüm parlaktı bu kız cildim pul pul kurudu saçlarım aşırı kepeklendi ve dökülüyor
nurozgur nevinbulyaman benim yüzüm kupkurudu ara ara sivilceler attım ince kücük kücük ama ogluşum oluyo 😁
damla74 3oglanannnesi bende 12+6 benimde yüzümde ince küçük sivilceler çıkıyor lekelendi ve anlamadığım şekilde kepeklendim hamilelik kepek yapar mı ya ondan mı oluyomuş acaba
nevinbulyaman @askarhandan anladım canım ya benim olmadı dediğim gibi cildim dahaa parladı bakalım nasip daha net değil cinsiyet ama kızım olsun istiyorum 🥰
nevinbulyaman @3oglanannnesi valla bacım bende olmadı daha hele saçlarım omzumdaydı 6 aydır küsmüştü uzamıyordu 2 aydır hızla uzamaya bile başladı 😅
nevinbulyaman @NobleMom inanki ilaçta fayda etmiyor geçeceği zamanı dört gözle bekliyorum artık halim kalmıyor tansiyonum düşüyor bi buna çalışıyor benim hormonlar 😅
linaaa0202 nevinbulyaman benim kızım olduğunda yüzüm dediğiniz gibi oldu şimdi oğlana hamileyim yüzüm leke oldu
nevinbulyaman @rvsss tek bir tane bile sivilcem yok gören bu sefer yor erkek 😅oysaki tahmin kız benim hissimde kız
rvsss nevinbulyaman ben de hep kız hissediyordum zaten o kadar sicilce cıkarıp çirkinleşince iyice emin oldum😅