birminikkalpp Seyma8 Benim ilk etapta bariz bir belirtim olmadı canım ama daha sonrasında ve hala göğüs hassasiyeti yasıyorum
Seyma8 birminikkalpp bu belirtiler yaşadıklarım umarım bize naz yapan bizi bekleten evladımızdır değilse de umudumu kesmicem denemelere devam edicem sadece tek temennim o güzel haberi alabilmek 💖 allahım isteyen herkese de nasip etsin
Seyma8 ozklay aslında bende de öyle oldu idrar testimde silik çıktı ondan gidip kan verdim ama kanda çıkmadı ama enfeksiyonum felanda yoktu tabi şimdi bende doğal olarak kafam karıştı beklemedeyim beklicem de sitres yapmıyorum ki eğer gebelik yoksa gecikmesin diye umarım da vardır bakalım sende sağlıkla kucağına al inşallah 💖
ozklay Seyma8 Aynen öyle stres yapıp kendini de etkileme, inşallah güzel haberler alırsın, Rabbim kucağınızı doldursun sağlıklı, hayırlı bir evlatla inşallah, teşekkür ediyorum. 😘♥️
minaa_2356 Seyma8 amin insallah rabbim isteyen hak eden herkesin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun insallah
Nims Benim de adetim 20 martti artık 6.gune girdim belirtiler var ama dikkate almıyorum 4.gun akşam idrar testi yaptım negatifti birkaç gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum ilk gebeligimde de geç döllenme olmuştu benim inşallah rabbim sağlıkla kolaylıkla tüm isteyenlere nasip etsin 🙏🏻
veyveyl canim inanir misin sat 26 eylüldü ekimin sonunda kan testi yaptım çıkmadı kasıma kadar bekledim ama adet olmadım tekrar doktora gittim kan testi yaptı yine çıkmadı. doktor pcos gözüküyo dedi kasımın sonunda adet söktürücğ içtim 10 gün bekledim yine adet olmadım doktora gittim tekrar direkt keseyi gördü. yani adet olana kadar Allahtan umut kesilmez
Ozlemmm3535 Seyma8 benim de beklenen adet 24 Mart 3 gündür sabah test yapıyorum negatif ama hala gelen giden yok regl olmadım regli belirtimde yok sadece kasıklarımda ufak ufak batmalar var o da bugün başladı göğüs hassasiyetim çok fazla yemek yedikten sonra midem bulanıyor ama idrar testi negatif olduğu için kafam karıştı pazar gününe kadar regl olmazsam pazartesi günü kan vereceğim ama ilk defa bu kadar çok gecikmem oldu normalde hep günü gününe olurum regli belirtimde yok ne bel ağrısı var ne de sivilcem cıktı kafam çok karışık 🥴
birazacemi Seyma8 merhabalar aynısın suan ben yaşıyorum. Dediginiz gibi öncesinde agrim olmaz başladığında olur sancim ama 3 gündür kasik agrisi cekiyorum bazen yek tarafli, dün test yaptım silik çıktı .Bugün artik kan verdim ve negatif çıktı hayal kırıklığı uğradım hic böyle olmazdim
Seyma8 atiyeunlu ben adet oldum zaten ama ümit kesmek yok yola devam sadece artık çocuk düşüncesi kafamdan gitti yani vazgeçtim rabbim ne zaman nasip ederse artık
anneyim01 Seyma8 Hayırlısı olsun glm Allahım tezvakitde saglıklı Hamilelik nasip etsin Üzülme bende Bekleyenlerdn dim Kan verdim Negatif cıktı adet olmayı beklyorum artık Bu ay Olmazsa diğer ay Allah nasip ettktrn sonra Beklenmedik anda bulr seni 🌸☺️
Ozlemmm3535 Seyma8 bugün gecikmemin sekizinci günü canım dün kan verdim negatif çıktı 0.1 maalesef olacakmışım gibi ağrı başladı yarına sökülür bence 🥹