maviiiss Adetimden 5 gün önce 16 yyla öğrendim dün adet günümde 301 olmuştu 2-3 gün sonra tekrar test vericem Sonra kese için beklicembakalım
emrafir Ben 5+4 de gittim vajinal muayene ile baktı 5 haftaya uyumlu dedi birde bebek daha canlanmamış 10 gün sonra gel dedi. Güzel Bi açıklama yapmıyorlar devlet hastaneleri.
Sehho Bende 5+3 yetim adet tarihine göre hiç muayeneye gitmedim, 6+6 da muayenem var devlet hastanesine nasip olursa güzel güzel ilerler sonuçlarımız inşallah
sitare-aras bugun muayene oldum , 4+5 teyim kese gözüktü , hatta kese içinde yoll sac da oluşmaya başlamış haftaya kalp atışı için gideceğim
dmt_00 Bende kendi hesaplamama göre 4+6 yim ama doktor geçen hafta 4+ 5 demişti son adet tarihim 29 Ocak ama eşim şubatın 18 inde geldi normalde şehir dışındaydı benim hesaplamama göre 35 günlük oluyor ama doktor büyük söylüyor neden acaba
htckygsz baharsst benim de 15 Şubat kendi hesabıma göre 6+2 ama doktora göre 5+5 ultrasonda öyle görünüyormuş
kubra010712 baharsst cuma gidiyorum 5+0 da bakalım hayırlısı. Sağlık ocağında kan değerlerime baktırmak istiyorum yükseliyor mu diye aile hekimi benimle dalga geçti resmen yükseliyodur neyine bakacağız dedi zorla kan verdim bugün sonuç çıktı ve benim kan grubuma bakmış betaya değil aşırı sinirlendim e nabızda gördüm
baharsst kubra010712 saglik ocağındaki kişiler gerçekten tuhaf. Sanki bilerek secilmisler. Bende yarin 5+0 olucam. Aiyy bakalim senin cuma gunu görünecek mi🫠🫠