aleyflx yaan nevinbulyaman egeemomms aysee1234 kemalefe QueenBahar_ ssdml buketdeniz19 NilVibe miyopmom gnc kartooo 6756 supermommss rnyyy minikmucizem26 @marlam Fahriyeslmn merve_tp @Elisa0110 hilalaselll4 nazende17 rvsss kubra5441 @fundiiim sweatmother burcinbaydar1 hd_d @kubra5441 Arkası dönük ama hala erkek diyorum ben çizgi giremiyorum dedi doktor test sonucu çıkmamış sisteme dusmemis yarın erkenden gel bakalım tekrar hem cinsiyete hemde sonuca dedi
Elisa0110 aleyflx hadi yaa erkek çıksın yüzümü kara çıkartmasın Bi şanım var şimdi burda cinsiyet tahmini yapıyor diye 😂😂şaka yaa hayırlısı olsun sağlıklı olsun inşallah merak ettim ama öğrenince hemen paylaş, 😇
aleyflx masal_2 foruma gir sağ üstte kağıt kalem gibi resim var bas ona başlık ekle neyle ilgili olduğunu ve etiket ekle gebelik öneri seç. Açıklamaya ne istediğini yaz satir başı yap o resmi yapıştır
Fahriyeslmn aleyflx ben bugün girmişti detaylı ultrasona 19 haftaligim kız yazmış kağıda ama bana da birşey demedi bende erkek hissediyorum hala Bir kızım var 🙂
aleyflx Fahriyeslmn benimde bir kızım var ilkinide erkek hissettim bunuda 😅 bence bir kızımız var bude oğlumuz oldun dige kafaya taktik biz