aleyflx yaan nevinbulyaman egeemomms aysee1234 kemalefe QueenBahar_ ssdml buketdeniz19 NilVibe miyopmom gnc kartooo 6756 supermommss rnyyy minikmucizem26 @marlam Fahriyeslmn merve_tp @Elisa0110 hilalaselll4 nazende17 rvsss kubra5441 @fundiiim sweatmother burcinbaydar1 hd_d @kubra5441 Arkası dönük ama hala erkek diyorum ben çizgi giremiyorum dedi doktor test sonucu çıkmamış sisteme dusmemis yarın erkenden gel bakalım tekrar hem cinsiyete hemde sonuca dedi
masal_2 Tahminde bulunabilir misinizz 🥰 çok merak ediyorum bugün gittim haftaya bakalım dedi doktor 😊 bacakları havaya kaldırmış duruyordu bacak arasına baktı ama bişey demedi
Fahriyeslmn Bana da burda herkes erkek demişti bende öyle düşünüyordum hala da öyle hissediyorum ama bugün detaylı da kız dedi acaba erkeki diye dusun hala 🙂
aleyflx Fahriyeslmn bende 2 doktor 18 e kadar erkek dedi 18 de başka doktor kıza benzettm başka bir görüş alman lazım dedi detaylı USG taaa 6 Nisan’da
Fahriyeslmn aleyflx ben bugün girmişti detaylı ultrasona 19 haftaligim kız yazmış kağıda ama bana da birşey demedi bende erkek hissediyorum hala Bir kızım var 🙂