hediye_nur46 Bugün 20+2 Haftalıgım ilk detaylı ultrason yapıldı özelde gidiyorum fiyatı gayet iyiydi ve güzel ilgilendiler ultrason da çok güzel geçti çok şükür herşey yolunda minik oğlum çok şukur saglıklıymıs sizler kaçıncı haftada girdiniz hanımlar**😊🖤
burcuo hediye_nur46 Çok sevindim sizin adınıza 😊 ben de 20+3te doktorumun yönlendirmesiyle gitmiştim, yoksa 22yi beklemek isterdim. Ama güzel haberler aldım şükür
aselimdurum hediye_nur46 bende 4 Nisan da gideceğim tam 20+3 olmuş olacağım inşallah güzel haberlerle mutlu ayrılırım o odadan 🥰
Semali1 aselimdurum Aaa ne güzel bende 4 nisanda giricem bende 20+3 oluyorum tam 😍 hepimiz güzel haberler alalım inşallah 🌸
hediye_nur46 asyam134 korkma bende korkuyordum ama için kalbini ferah tutup dua edip öyle gır elımde zikirmatik le girdim ben
hediye_nur46 jupijup benım girdiğim siyah beyaz dı renklı olanı kendi doktorum baktı herşey net görünüyor
sema3346 zeliha1234 17.haftadan sonra bakılıyor denildi bana bende 19 haftalık olunca randevu aldım memlekete gideceğim diye
060436 hediye_nur46 pazartesi günü giricem 21+5 haftalık olucak o gün inşallah güzel haberler alırız adınıza sevindim sağlıkla gelsin paşa
asyam134 hediye_nur46 bugün girdim ama detaylı değil normal Perinatoloji baktı bebeğin her şey normal dedi hani benim ultrasonda gördüğüm kadarıyla midesi falan hep gözüküyordu yutması falan her şey normaldi haftasıyla uyumluydu ama suyun fazlaymış