zynps Elena3838 doktora gitmelisin canım, duruma göre hamilelerin kullanabileceği antibiyotik veriliyor, enfeksiyon bebeğe zarar vermemesi için antibiyotik tedavisi başlatabilir doktor
Mervednr Elena3838 bende bir haftadır çok hastaydım doktor bol bol dinlen dedi c vitamini al dedi. Boğazım çok kötüydü ona da sıcak suya limon bal karıştırıp içtim iyi geldi
Mrym53 Elena3838 doktora gitsede hiç bişey yapmıyolar ıhlamur iç çok ağrın olursa parol kullan diyolar bende çok kötü üşüttüm zencefil bal limon sıcak suya yaptım içtim 3 günde dikildim çok şükür sıcak sıcak için boğazaları rahatlatıyor burnunuzada tuzlu su yapın oda iyi geliyor hamile için başka yapabilcek bişey yok
Dmls3008 Elena3838 bende aynı durumdayım ya bir bardak ıhlamur içtim yine işe yaramadı siz kaç haftalıksınız bu arada
Melekmehmet Mrym53 doğru diyorsun gittim bu gün aynısını dedi tek Parol verdi ama her yerim çok ağrıyor,🤧🤒🤕
Mrym53 zynps boğaz enfeksiyonu için pek antibiyotiği uygun görmüyolar ben çok çektim ordan biliyorum idrar yolu olunca mesaneye yakınlığından antibiyotik öneriliyor onun dışında 2 kere ateşli boğazalrım şişti dinlen dediler sadece sıcak iç c vitamini al başka bişey yok
Dmls3008 Elena3838 çok saol zaman geçtikçe daha kötüleştim kemiklerim çok ağrıyor bana ne önerebilirsiniz Bu arada 30 +4 haftalığım
zynps Mrym53 bende uzun süredir balgam var, hamilelikten önce de vardı, çok umursamadım ama hamile olduğumu öğrendikten sonra doktoruma danıştım antibiyotik başlanması gerekebilir bi git kontrole dedi enfeksiyon bebeğe zarar verir dedi
Mrym53 zynps ama siz balgam var diyorsunuz üşütmek farklı bişey tabiki doktora gitmeli bende gittim dayanamadım ama bişey yapmadılar bi ağrı kesici takarlar en fazla bide vitamin serum başka şikayetleri varsa gitsin tabi onun dışında enfeksiyon bebeğe geçiyor evet ama idrar yollarındaki gibi ağırsa hanfendi nefes alamıyorum boğazlarım kapalı yazmış sadece ondan dedim bişey yapmayıp yolluyolar diye
Mrym53 Elena3838 başka bir sıkıntın varsa ihmal etme tabiki doktoru ama üşüttüysen zencefil bal limon birebir sıcak suya yap iç bol bol meyve ye süte bal yap iç boğazları yumuşatır hepsini denedim ☺️ İyi geliyor