Gecekusu42 Aylardır bu postu görmeyi bekledim ve sonunda sıra bizde 34+6 Nisan sonu görünüyor ilk gebeliğim ismimizde belli “Hasan aybars” sağlıkla ve zamanında kavuşuruz ins 🥹💙🤲🏻
Happyanne_2baby lotusflowers neden erken doğumu riskiniz vardı ben de 30 haftalığım erken doğum riski dendi Mayıs ortası sonu gibiydi normalde doğumum ama bu ay gelecek galiba kız bebek ☺️
lotusflowers Happyanne_2baby bi sebep söylemediler kontrole gitmiştim nstde sancım çıktı hemen yatış verdiler ciğer geliştirici iğne oldum. Diğer hafta yine yatırmak istediler ama bu sefer kabul etmedim. Halada gelmiyo bebiş 😄
Nfskdrnfs Yarın 35 haftalığız doktor sezeryan için gün vericek bebeğimin herşeyi hazır kendi bir kaç eksiğim kaldı çok yorgun bitkin hissediyorum gebelik şekeri de var bakalım ne zaman doğacak
esrashnn01 Rabiul merhabaaa🤗 normalde mayıs başı doğum ama sezaryen olacağım o yüzden 23 Nisan kavuşma günümüz🥹 33+5 haftalığız işler zorlaşmaya başladı araç kullanamıyorum artık😂😂 bebişim erkek ismi Metehan olacak💙🎉
Rabiul esrashnn01 sağlıkla gelsin 💙 ben kullanabiliyorum 😁😁 kızım eşimle oturuyor ben kullanıyorum ilk gebelikte 37 de de kullanıyordum ha gayret 😁😁😁
_lk36 34 haftadır olduk 3 cü gebeliğim doktor henüz gün vermedi sezaryali büyük ihtimalle diğerleri de sezaryen oldu Oğlum olcak ismini Batuhan koycaz Allah izin verirse 🤲💙
aselinannesi38_ Rabiul 35+1 cuma kontrol var bakalım ne diyecek Dr oğlum olucak ismi Ege herşeyi hazırda bekliyoruz
prinkle Rabiul 35+6 yım 13 Nisan tarih aldık ağrılarım son bir haftadır o kadar arttı ki 20 gün geçmeyecek gibi geliyor dün valizi hazırladım artık daha da ağırlaşmadan
ilkannelik1 Rabiul inşallah sağlıkla gelsinler bebişlerimiz 40ı görmeden 🫢 sonunu merak ediyor kavuşmak için