Rabiul Sıra bizde kızlar 🫠 kaç haftalıksınız Bebişlerin isimleri belli mi ? Biz hala karar veremedik 😁
Baby_hurma Rabiul 31+6 :) Nisan sonu mayıs başı gibi gözüküyor dogumum İkinci gebeliğim bizde ismi karar veremedim henüz🥹😁
alpanne3 Rabiul 36+1 beklıyoruz bakalım nezmn gelecek Bızımkı Nısan bası veya ortası gıbı gözüküyor bakalım
nurakkoyun06 Rabiul Rabiul 36+5 çok çok az kaldı. 3 ya da 10 Nisan dedi doktor doğum için. Heyecanla bekliyoruz. İsme karar verdik İnci olacak inşallah 🌸
Rabiul Baby_hurma bende 33 haftalığım 20-25 Nisan arası dedi Dr bakalım sağlıkla gelsin 🤲🏻 benimde 2. Gebeliğim kızm 20 aylık 🥹
Happyanne_2baby lotusflowers neden erken doğumu riskiniz vardı ben de 30 haftalığım erken doğum riski dendi Mayıs ortası sonu gibiydi normalde doğumum ama bu ay gelecek galiba kız bebek ☺️
nurakkoyun06 Rabiul benim de ikinci oğlum var 28 aylık. İkisi nasıl olacak bilmiyorum. İki çocukla ilgilenecek olmak korkutuyor beni :(
ilkannelik1 Rabiul 37+2 olduk zaman geçmiyor ağrılar arttı, isme karar veremedik o yüzden hediyelik çikolata yaptıramadım daha ☺️
merveckmak 35 haftalık isim belli inci Betül olacak inşallah bu hafta tarih belli olacak ama daha valiz hazır değil 2.kızım bakalım nasıl bir macera bizi bekliyor 😂
kubra5441 Rabiul 36 ya girdik bugün ne zaman geleceği belli değil. Doktor sona kadar gidersin sen diyor ama bakalım belli olmaz. Adını da Defne düşündük ama tam netleştiremedik
Sevgiiss Rabiul 34 haftadayız henüz sezaryen tarihi verilmedi 35 in ortasında kontrol var verir mi bilemiyorum 😄