Melooom0203 egeemomms amin öyle de ne bileyim hiç içimden test yapmak gelmiyor hep olucam hissi var çok geçikme yaşadım çok hayal kırıklığıma uğradım
-incivera egosunannesi0 benimde gecikmemin 2. Günü test yaptım negatif kan sonucunu bekliyorum oğlum 4,5 yaşında ama hamile gibi hissediyorum değilse çok şaşıracağım 😃
egosunannesi0 -incivera ilk gebeliğim geç döllenmeydi , 10 gün gecikme silik çizgiyle öğrenmiştim betam 230 lardaydı , aben pcos olduğum için gecikti diye düşünüyordum , test yapıp tarlusal içecektim meğerse bebiş varmış
-incivera egosunannesi0 ben de pcos yok diye biliyorum yarın test sonucu çıkınca bakacağım artık uygulamaya göre de tam yumurtladığım gün ilişki olmuştu ama yumurtlama zamanı orda tutmuyır bazen
Alone Busraasunal geri çekilme bir korunmayöntemi değildir diyerek (klasik lafımızdır kendileri) hayırlı olsun gebesiniz yola çıkmış geliyor bile diyorum 🥰
Busraasunal aleyna123f malesef e nabız bakıyorum sürekli yok ya kafayı yicem mecbur öğleden sonra gıdecem belki Doktor’un oraya gitmiştir