senaakck 28+5 olduk ama iki gündür bebeğimin hareketlerini önceki gibi güçlü hissedemiyorum. Şu an kıpırtı şeklinde ama önceden döndüğünü falan baya hissediyordum neden hareketleri azaldı anlamadım bu durumu yaşayan var mı
edaabykl senaakck Ben yasadim ama tansiyonum cikmisti el ve ayak bilekleriinde sisme olmuştu doktor o gun on kez hisettinmi dedi dedim hayir iki kez anca hisettim sonra doğum olmak zorunda kaldi kalbi yavasladi her zaman böyle olcak dye bise yok ama bnce bi acile gidin kontrole
Esra1999 senaakck belki dönmüştğr bende kızına hamileyken bu şekildeydi kızım hareketleri yavaşlamıştı süt için ballı hareket eder belki
umayala senaakck iki gündür bunu araştırıyorum büyüme atağı donemiymis, uyanık olduğu vakit diliminde 2 saat içinde 10 hareket hissetmek yeterliymis. Siz durterken veya durtmeden olması farketmezmis belki İçinizi ferahlatir.
senaakck Snowel neden acaba ya 2 gündür dürtüyorum hareket ediyor ama güçlü değil önceden net hissediyordum
Sultan_nur Bende 30+4 haftalık gebeyim 2 gündür eskisinden daha az hareket ediyor doktorum dönmüş olabilir için rahat etmeyecekse kontrole gel dedi
edaabykl Sevval_zybk yaa bnde o aksam gitmeseydim acile karnimda kalbi durcakti cok yavaşlamisti yasicak omru vardi bi sekilde Allah gönderdi beni oraya cok şükür
Sultan_nur Sevval_zybk oldum canım şuan bir sıkıntı yok haftasına göre de önde gidiyor da bizimki biraz uykuya düşkün sanırım
lol Bnde 32 haftalık oldum su azalması var bnde akım kaybı var ikiz sol tarafta yani kızımda hareket az hissediyorum