neseee_ gul_dmr ilk bebeğimde ikili test zamanı öğrendim 12 haftalıktı ve doğru çıktı 2.gebeliğimde önce kıza benzetti 12 haftalıkken 14 haftalıkken kesin bir dille erkek dedi
neseee_ gul_dmr yani bilemiyorum ki sonradan çok değişen olmuş detaylı ultrasonda daha net sonuç alınıyormuş genelde
Curious neseee_ ben daha önceden 2 kayıp yaşadığım için ayda 1’i bekleyemiyorum, 2 haftada 1 gidiyorum, doktorum da anlayışlı sağolsun, istersen her gün gel diyor 😂🙏🏼
neseee_ Curious bende dayanamayıp 3 haftada bir gidiyorum 🙈benim doktorumda yaşlı tonton bi amca kız sen niye sürekli buradasın diyo 😅
neseee_ gul_dmr bugün doğum yapacağım doktora gittim normalde devlette takipliyim özel kliniğe gittim doktor kıza benzetti bu seferde erkeğe benzemiyor dedi bacak arasını da açmadı çok uğraştı ama
gul_dmr neseee_ ultrasona ve doktorun görmesine bağlı sanırım 15 haftalık iken kesinleşti cinsiyetimiz cünkü ama kız daha gec gösterir diyorlar ne kadar doğru bilemem
Busra5222 neseee_ ben 25.haftada hissetim şuan 26+6 yım dün bayağı sert tekmeledi eşim bile şaşırdı ☺️☺️
champanne sepselin benim 2. Gebelik plesantam önde ve 24 haftalıgız aşırı net hissedemiyorum hala 18 19 haftalık hareket gibi oluyor
aselimdurum sepselin hareket hissettikten sonra da bugün neden az hareket etti diye endişe duyuyor insan 😊