aslmoms 21 hafta gibi olduk. ¾ arası gidip geliyorum. Ama iştahım hala yok ve mide rahatsızlıkları yaşıyorum. Merakla bende alacak mıyım ne yapacağım bekliyorum
Aslyllmmaazz Medineklndr bende iki arada kaldım iki günüm baya istigfarli gecti ama yine de bitirdik cok şükür
emir05 tinymiracle1 muhtemelen ya. Napalım verırız Insaşlah doğumdan sonra yoksa cok yıyemıyorım da zaten anlamadım yani
emir05 semahayall rahım seklımden dolayı rısklı gecıyor gebelıgım yanı çok ayakta kalınca hemen kanama oluyor öyle uzun yürüyüşler yapamıyorum. İnşallah çok almam yıne de yememe dıkkat ederım artık hamur ısı vs
sndyy_4343 emir05 belki şok olacaksınız 54 ile hamile kaldım 65 kiloyum ve 10 haftalığım daha 🥺 iştahım çok açıldı millet yemek yerse midesi bulanıyor ben yemek yemesem midem bulanıyor ağzım boş durmuyor dünyaları yiyorum ama bilinçli yapmıyorum
emir05 sndyy_4343 sağlıklı olsunlar da verırız ınsallah ne dıyelım. Ama sonra gebelık sekerı fılan olur dıyolar Allah korusun. Cok kılodan mı oluyor bılmıyorkm
sndyy_4343 emir05 sağlıksız beslenmeden oluyor oda işte kilo yaptığı için evet dediğin gibi sağlıklı olsunlar da kilo verilir tabi anne sağlığında önemli bebişlerimize güzel bakmamız için 🤭🥰😘