Ozlemmm3535 lonelymom1 halsizlik ve uyku hali var ağlama normalde de var yengeç burcuyum çok duygusalım 🥹
lonelymom1 Ozlemmm3535 ama anormal bir uyku oluyor kafanı koyduğun gibi götüren bir uyku geceleri de rahatsız sıkıntılı oluyorsun sıcaklar fenalıklar basıyor ben adet belirtisi sanmıştım ama o anormal uyku hali beni suphelendirmişti
caytilatte Ozlemmm3535 benim de ilk belirti normalden önce başlayan göğüs ağrı sızısıydı çok hassaslaşmıştı bir de bir iki gün gündüz alakasız saatlerde uykum gelip uyumuştum sonrasında reglim gecikti zaten ☺️
Ozlemmm3535 caytilatte inşallah bana da nasip olur evvelsi gün 16 saat uyudum resmen normalde gece 12’den aşağı yatmam saat 8:00’de uyudum kaldım sabah eşimi işe gönderdim tekrar yattım 🫠
caytilatte Ozlemmm3535 evet ben de eşim işe gittikten sonra geri uyumuştum normalde hiç olmaz inşallah tez vakitte güzel haberi alırsınız🙏
saziment Ozlemmm3535 belirti arama bacım 🥺 bizimde aylarca olmadı eşim test verdi bende tahlil yaptırdım hiçbir şey çıkmadı temizdi ama olmuyordu her ay hamilelik belirtisi yaşıyordum hatta hamile kalmadan önceki ay testte silik çizgi bile gördüm ama regl olmuştum belirti aramayı bırakıp olacaksa olsun moduna girince ve ovulasyon testlerini bırakıp gün aşırı ilişki yaşayınca kendi kendine oldu hiçte umudum yoktu regl olcak gibi kasık ağrım vardı başka da belirti yoktu ama hamile kaldım sana tavsiyem çok zor biliyorum ama çocuk fikrini kafandan çıkar eşinle keyif için birlikte oluyormuşsun gibi düşün çocuk olmasın aklında stres en büyük engel çünkü… testinde bozuk gibi duruyor bacım başka güvenilir bir markanın testini ilk idrarla dene tavsiyem gecikmen olunca test yap görsele bakarsak maalesef negatif gibi
Ozlemmm3535 saziment biz de iki yıl oldu tam o kadar çok yoruldum ki artık 😔😔 belirti ister istemez arıyorsun bacım her ay acaba bir ümit Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ozlemmm3535 Admsarzu bizim de iki yıldır planlı ama olmuyor işte ikimizde de herhangi bir sorun yok 😔
merve079 Benim sat 22 şubattı, reglim 2 gün gecikti, 4-5 gündür ara ara sanki regl olacakmışım gibi karnım ağrıyordu başka hiçbir belirti yoktu bugün test yaptım pozitif :) yarın kan vereceğim
Ozlemmm3535 merve079 ondan önce test yaptın mı canım benim 24-25 bat Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🥹🥹
kemalefe Ozlemmm3535 mide bulantısı ve uyuma isteği Vardi sadece onlarda bende hep oluyordu anlamamıştım test yaptım çok silik çıktı ilişki 1 ağustosta oldu 8 ağustosta test yaptım inanamadım hemen tutacağına
saziment Ozlemmm3535 amin bacım rabbim tez vakitte sağlıkla nasip etsin sana da isteyenlere de test yaparsan haberdar et muhakkak 😘
Admsarzu Ozlemmm3535 stres yapmayın ovulasyon takip edin kesinlikle oldu mu olacak mı stresine asla girmeyin 2 kez kimsayaldan sonra ben gebe kalabildim birde beslenmeye aşırı dikkat etmeniz lazım folik asit kullanmanız lazım
kahvekedi Ozlemmm3535 ben de hiçbir belirti yoktu sadece içime doğmuştu adetim gecikince idrar testi yaptım negatif çıktı ona rağmen gittim kan verdim orada pozitif çıktı. Üç aylık oldum çok şükür hala bir belirtim yok🤭🤭😀